Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Vincent SV-200

Vincent SV-200

SV-200 hjälper till att ge högtalarna en extra knuff för att ge dig en riktig bra musikalisk upplevelse. Detta är en klassisk 2-kanals stereo amplifier, det som alla album är mixade i.

Pris 7 990 kr

Reference Audio erbjuder hemleverans

Ultimate Sound & Music AB

fr.7 990 kr

Telemekano

fr.7 990 kr

HembioConsult

fr.7 990 kr

Ljudcenter

fr.7 990 kr

HiFi punkten

fr.7 990 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset går ned.

Hifi Kit Electronic AB

fr.7 990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Vincent SV-200 är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

Denna förstärkare är hjärtat i anläggningen och ger kraft och liv åt dina högtalare. Låt dig svepas med och lyssna på dina favoritalbum och hitta nya låtar att älska. Du kopplar samman denna stereoförstärkare med hjälp av RCA-anslutningarna på baksidan.

  • RCA-anslutning
  • Stereoförstärkare
  • 50 watt i 8 ohm
  • Kanalseparation 2.0

Om du bryr dig om musik kan en 2-kanals förstärkare och ett par bra högtalare vare en riktigt bra investering. Det kan tilläggas att denna stereoförstärkare klarar av att ge ifrån sig 50 watt i 8 ohm. Du har möjlighet att ansluta två källor så som en CD-spelare och en mediaspelare för musik via RCA-anslutningarna på baksidan. Enheten finns att köpa i både svart och silver. Välj det som passar bäst för ditt hem och med den övriga möbleringen.

Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, så har den de funktioner som du är ute efter kan det vara ett bra köp. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 7990 kr.