Electrolux EN3489MFW Vit

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.3

Baserat på 3 omdömen

 • 5

  0%

 • 4

  67%

 • 3

  0%

 • 2

  33%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3489MFW Vit är 8 090 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Electrolux vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 92 liter. Kylar och frysar är alla märkta med en energiklassifisering. Just den här är klassad A++ vilket är fördelaktigt för både miljö och ekonomi.

 • Energiklass A++
 • Kylens dörr har 7 hyllor och fack
 • Frysens dörr har 4 hyllor och fack
 • Kylen är över frysen
 • Frysen har en förvaringsvolym på 92 liter

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 41 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Electrolux EN3489MFW har mätts upp till 184 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Electrolux EN3489MFW. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 8090 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.