Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Elpiano 88 tangenter Musikinstrument

(12)

Artesia Performer BK elpiano paket

Artesia Performer BK elpiano paket

Piano med fullt klaviatur, anslagskänsliga tangenter och pedal Lättviktspiano du kan ta med under armen när du ska ut och spela 32 toners polyfoni Levereras med Artesia ST1 original stativ Sustainpedal, pianobänk, hörlurar, nothållare och strömförsörjning medföljer I detta paket får du ett Artesia Performer elpiano samt stativ, hörlurar, pianobänk, sustain-pedal, nothållare och strömförsörjning. Artesia Performer är ett elpiano med 88-tangenters klaviatur och semi-viktade tangenter. Med sitt kompletta 88-tangenters klaviatur, kraftiga högtalarsystem, och ett levande och autentiskt pianoljud är Performer ett av de bästa elpianona i sin prisklass. Artesia Performer bjuder på samplade ljud, som är baserade på Supra Sound samplingteknologi. Den 3-lagers Supra Sound-samplingen ger ett vackert djupt och uttrycksfullt flygelljud, och Artesia Performer har dessutom 11 extra ljud, såsom EPiano, Organ, Strings m.fl. Med ett djup på endast 27,3 cm kräver Performer mycket lite plats, och med en vikt på 8,6 kg är elpianot lätt att anbringa eller flytta runt på i hemmet, och om du ska ha det med ut och spela, så är Artesia Performer byggt till att kunna klara detta. Med Artesia Performer får du ett 88-tangenters elpiano med inbyggt ljudsystem på 15W, 32 toners polyfoni, 12 ljud, reverb- och choruseffekter och inbyggd metronom. Dessutom får du hörlursuttag, nothållare och sustain-pedal Artesia Performer kan problemfritt anslutas en dator via USB, och levereras inklusive strömförsörjning och sustain-pedal.
4 271 krinkl. frakt
4 196 kr
DanGuitar Logotyp
Artesia Performer WH + ST1 el-piano med ben

Artesia Performer WH + ST1 el-piano med ben

Piano med fullt klaviatur, anslagskänsliga tangenter och pedal Lättviktspiano du kan ta med under armen när du ska ut och spela 32 toners polyfoni Levereras med Artesia ST1 original stativ Sustain-pedal, nothållare och strömförsörjning medföljer I detta paket får du ett Artesia Performer elpiano samt stativ, sustain-pedal, nothållare och strömförsörjning. Artesia Performer är ett elpiano med 88-tangenters klaviatur och semi-viktade tangenter. Med sitt kompletta 88-tangenters klaviatur, kraftiga högtalarsystem och ett levande och autentiskt pianoljud är Performer ett av de bästa elpianon i sin prisklass. Artesia Performer bjuder på samplade ljud som är baserade på Supra Sound samplingteknologi. En 3-lagers Supra Sound-sampling ger ett vackert djupt och uttrycksfullt flygelljud, och Artesia Performer har dessutom 11 extra ljud, såsom EPiano, Organ, Strings m.fl. Med ett djup på endast 27,3 cm kräver Performer mycket lite plats och med en vikt på 8,6 kg är elpianot lätt att anbringa eller flytta runt på i hemmet, och om du ska ha det med ut och spela, så är Artesia Performer byggt till att kunna klara detta. Med Artesia Performer får du ett 88-tangenters elpiano med inbyggt ljudsystem på 15W, 32-toners polyfoni, 12 ljud, reverb- och chorus-effekter och inbyggd metronom. Dessutom får du hörlursuttag, nothållare och sustain-pedal Artesia Performer kan problemfritt kopplas till en dator via USB, och levereras inklusive strömförsörjning och sustain-pedal.
3 673 krinkl. frakt
3 598 kr
DanGuitar Logotyp
Yamaha P255B

Yamaha P255B

UTSKRIFT:PRODUKTINFO:START Digitalpiano/stagepiano med 88 vägda tangenter, 24 ljud, 256-rösters polyfoni, effekter, sequencer och inbyggt högtalarsyst…
12 379 krinkl. frakt
12 290 kr
Musikproffset Logotyp