Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Stränginstrument

1000+ produkter

Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

1

3

...

37

...

71

Relaterat hos våra butiker

Recording King RKOH-05 banjo, 5-strängad

Recording King RKOH-05 banjo, 5-strängad

5-strängad banjo med öppen baksida Hals i lönn Design inspirerad av 1930-talet Recording King grundlades ursprungligen av postorderfirman Montgomery Ward, som i början av 1930-talet sålde gitarrer, mandoliner och banjon till den amerikanska landsbygdsbefolkning under namnet Recording King. 1930-talet representerar på många sätt en guldålder inom instrumentbyggande - en period, der resulterade i några av de mest respekterade och efterfrågade stränginstrumenten. Recording King bygger gitarrer och banjon med utgångspunkt i 20- och 30-talets stränginstrument och är inspirerade av det fantastiska hantverket och den innovativa design, som instrument från denna period är så framstående exponenter för. Recording King återupplivar en instrumentbyggar-tradition, som har varit mycket förbisedd de senaste årtiondena och använder den till att skapa några av de mest välljudande och vackra instrument. Recording King RKOH-05 är en 5-strängad banjo, som hör hemma i den populärea Dirty 30's Serie. Designen för tankarna till Americas dustbowl, Vredens Druvor och James Dean i filmatiseringen av Steinbecks East of Eden. Den är byggd som en hyllning till 1930-talets amerikanska folkmusiker och bjuder på ett ovanligt attraktivt förhållande mellan pris och kvalitet. Recording King Dirty 30's RKOH-05 open-back banjo bjuder på fantastisk spelbarhet och historisk vibe i en retro-inspirerad design. Till ett pris på under 3.000 kronor ger Recording King oss alla tillgång till vintagestil och traditionellt banjoljud. Recording King RKOH-05 är byggd som en open-back banjo med hals i lönn, som är utförd i en flot satinfinish. Den levereras med strängar och REMO Recording King-skinn påmonterat.

2 629 kr

Fri frakt

DanGuitar
Warwick Rockbass Alien Standard 4 akustisk bas

Warwick Rockbass Alien Standard 4 akustisk bas

4-strängad akustisk bas Med inbyggt mikrofonsystem från Fishman Lock i massiv sitkagran med botten och sidor i Agathis Medium stränglängd på 81,28 cm Rockbas Alien är en otraditionell och karaktäristisk akustisk bas, som levererar en fin akustisk ton och en spelbarhet, som påminner mycket om den spelkänsla man får i en elbas. Rockbas Alien är byggd med en kropp i massiv gran og Agathis, varpå det har monterats en mahognyhals med en 24-bands wenge-greppbräda. Alien-basen är utförd med en 32” medium mensur (en stränglängd på 81,28 cm), vilket gör basen lättare att hantera och mer behaglig att spela på. Warwick gör inte själva mikrofonsystem till akustisk bas, men använder istället Fishman, som är den ledande producenten av mikrofonsystem till stränginstrument. Warwick Alien är utrustad med Fishman Sonicore pickup, som producerar ett realistiskt och behagligt förstärkt ljud. Pickuppen kontrolleras av en volym- och en tonekontroll, som är diskret placerade i ljudhålet.

6 799 kr

Fri frakt

DanGuitar
Warwick Rockbass Alien DeLux 5 akustisk bas, 5-strängad

Warwick Rockbass Alien DeLux 5 akustisk bas, 5-strängad

5-strängad akustisk bas Med inbyggt mikrofonsystem från Fishman Lock i massiv sitkagran med botten och sidor i valnöt Stränglängd på 86.36 cm Rockbas Alien DeLux 5 är en otraditionell och karaktäristisk akustisk bas, som levererar en fin akustisk ton och en spelbarhet, som påminner mycket om den spelkänsla man får i en elbas. Rockbas Alien DeLux är byggd med en kropp i massiv AA gran och valnöt, varpå det har monterats en mahognyhals med et 24-bands wenge-greppbräda. Warwick gör inte själva mikrofonsystem till akustisk bas, men använder istället Fishman, som är den ledande producenten av mikrofonsystem till stränginstrument. Fishman PRESYS + förförstärkare och Fishman Sonicore pickup, som tillsammans producerar ett realistiskt och behagligt förstärkt ljud, och som innehåller avancerade funktioner, som t.ex. en inbyggd kromatisk stämapparat, 3-bands tonekontroller och fasjusteringskontroll.

8 399 kr

Fri frakt

DanGuitar
Line 6 Variax Standard BK elgitarr svart

Line 6 Variax Standard BK elgitarr svart

Digital modulering av 23 av världens fetaste gitarrmodeller Inkl. software som du kan skapa dina helt egna gitarr- modeller med Kan ändra stämning genom att vrida på en knapp En gitarr med mycket fler möjligheter än man kan föreställa sig Line 6 och Yamaha har tillsammans utvecklat den här speciella gitarren som är mer mångsidig än någon annan gitarr i sin prisklass. Det här är en helt speciell elgitarr som är välgjord och har ett fantastiskt ljud. Dessutom har Variax Standard digitala moduleringar av hela 23 av världens bästa gitarrmodeller från märken som Fender, Gibson och Martin. Vrid på Model -knappen för att byta mellan modellerna, så enkelt är det. Variax Standard har 10 inbyggda digitala tuning modes som gör att man kan byta till en annan stämning bara genom att vrida på en knapp. Rent praktiskt stäms gitarren faktiskt inte om, utan den digitala signalen ändras så att det låter som att den har stämts om. Det är väldigt praktiskt om man måste ändra stämning mycket plötsligt. Skapa dina egna gitarrmodeller Med Variax Workbench™ HD software kan du skapa dina egna gitarr- modeller utifrån ett brett urval av kroppstyper, pickups och diverse fininställningar. Du kan också välja en skild stämning för varje modell. Modulering af guitarmodeller Elgitarrer Fender Telecaster Custom (1960) Fender Stratocaster (1959) Gibson Les Paul Standard (1959) Gibson Les Paul Standard (1955) Gibson Firebird V (1976) Gretsch 6120 (1959) Gretsch Duo Jet (1959) Rickenbacker 370 (1966) Rickenbacker 360-12 (1966) Gibson ES-335 (1961) Epiphone Casino (1964) Gibson ES-175 (1954) Gibson Super 400 (1953) Westerngitarrer Martin D-28 (1959) Martin D12-28 (1970) Martin O-18 (1967) Guild F212 (1966) Gibson J-200 (1995) Andra stränginstrument Dobro Model 32 (1935) Coral Sitar Jerry Jones Shorthorn (1999) Gibson Mastertone Banjo (1925) National Tricone (1928) Stämning av din Variax-gitarr Det finns 10 inbyggda tuning-modes i Variax Standard. Använd dem som de är eller gör dina egna. Tuning mode...

6 357 kr

Fri frakt

DanGuitar
Logga in

Bli medlem gratis