1. Start
 2. Ljud & Bild
 3. Soundbars & Hemmabiopaket
 4. Soundbars
 5. Soundbars

Soundbars

Samsung
Samsung
Filtrera
 • Soundbars & Hemmabiopaket
 • Soundbars
 • Högtalarpaket med surroundförstärkare
Typ
Specifikationer
Bild
Funktioner
Anslutningar
Högtalarelement: antal & storlekar
Frekvensomfång
Watt
Trådlöst
Ljud
Strömkälla
Mått
Övrigt

500+ produkter

Soundbars Sonos Beam (Gen 2)
1000+ bevakar

Sonos Beam (Gen 2)

Soundbar

4 989 kr

4,6

Komplett
Davids
i 40 butiker

Tre tips när du ska köpa soundbar

Ett tips är att leta efter en soundbar som har ett till nummer bredvid kanalnumret, till exempel om det står “antal kanaler: 3.1”. Ettan i det här fallet syftar till att baren har en subwoofer som gör din soundbar till en smidig två-i-ett lösning.

Antal kanaler syftar till antal högtalare i din bar och därmed hur maffigt ljudet kommer att vara.

 • Två kanaler: Vissa soundbars har endast två kanaler, en till höger och en till vänster. Eftersom en soundbar är främst till för att förbättra ljudet till din TV så kan 2 kanaler vara lite lite och man kanske bör fundera på ett par högtalare istället.

 • Tre+ kanaler: Redan vid Tre kanaler så kan soundbaren börja spela med surround-ljud. Fler kanaler än 3 passar dig som vill ha det absolut bästa ljudet. Vill man ha riktigt bra ljud kan man titta om det finns ett tredje kanalnummer, till exempel om det står “antal kanaler 5.1.2”. Tvåan syftar till att kanalerna stödjer dolby atmos och talar om hur många av kanalerna som är riktade uppåt i taket för att studsa ner ljud.

Förutom att soundbaren gärna får ha bra HDMI-anslutning så är det väldigt smidigt om den även har bluetooth och Wi-Fi. På så sätt kan soundbaren tillfredsställa alla ljudbehov du har där hemma.

Det finns en hel del att tänka på när det är dags att installera din nya soundbar och här finns en bra guidetill din hjälp.

SOUNDBAR

Vanliga frågor

En soundbar är ett allt-i-ett högtalarsystem som ger ditt tv-ljud ett rejält lyft. Det är en långsam högtalare som kräver lite utrymme, vilket gör att den passar bra i de flesta hem.

Ja, de fungerar med både äldre och nyare modeller. Du kan ansluta en soundbar på olika sätt beroende på vilka utgångar som finns tillgängliga på din tv. Det kan vara via HDMI-kablar, optiska kablar, Bluetooth eller WiFi.

Det är en smaksak, men en soundbar ger ett bättre ljud än tvn:s inbyggda högtalare och skapar ett konstgjort surroundljud med bara en högtalare. En soundbar är billigare och enklare att använda än att behöva ansluta högtalare som också kräver en förstärkare, mer utrymme och kablar.

Annons
 • Bäst i test
 • Rea
 • Guider
 • Om oss