Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Epoxylim Biltillbehör

Epoxylim Biltillbehör

(34)

JB Weld - "Världens starkaste lim"

JB Weld - "Världens starkaste lim"

Limmet har helt fantastiska egenskaper som andra epoxylim inte har: Tål saltvatten och alla syror- även hydraulolja. Klarar att lyfta hela 278 kg /cm2 efter 24 tim härdning,temperaturbeständig upp till 315⁰C. Limmet är lösningsmedelsfritt så det är inte fara för brand och explosion och går att förvara i butik utan brandskåp. Epoxylimmet har en fyllig konsistens och är lätt att applicera, har bra utfyllnad och är lätt att bearbeta under 20-25 minuter innan det börjar härda. Lagringstiden är närmast obegränsat (25 år) oavsett om tuberna varit öppnade eller inte. JB Weld är vattentätt och tål UV-strålar , havsvatten samt petroleum , är motståndskraftigt mot syror och andra kemiska produkter, och är dessutom elektriskt isolerande. Motstår vibrasioner , stötar och extrema temperaturväxlingar. Härdat epoxylim kan bearbetas med vinkelslip, kan gängas och borras i. Övermålningsbar. Grå färg. Epoxylimmet fäster i alla metaller, aluminium, hård PVC, glas, plexiglas, glasfiber, keramik, trä, betong mmJB Weld är superstarkt , icke-giftigt och säker att använda - kan tvättas bort med tvål och vatten inom 15 min. På vilka material kan det användas?Fäster på nästan vilka kombinationer som helst av järn, stål, koppar, aluminium, mässing, brons, tenn, porslin, keramik, marmor, glas, plast, betong, trä, textilier och papper. Användes ofta till toppar på motorer, axlar, propellerblad, bultförband, kylare och avgassystem.Rekommenderas av ledande motortillverkare och har använts i 30 år i bilindustrin.

138 kr
176 krinkl. frakt
L-M-R
EPOXYLIM PERMAPOXY 25ML

EPOXYLIM PERMAPOXY 25ML

CORROPROTECT EPOXYLIM 25ML Ett 2-komponentslim med stark limfog. Användningsområde: Limmar trä, metall, keramik, glas, betong, de flesta hårda plaster och gummi. Fyller sprickor och tål de flesta vätskor. Ger en extremt stark limfog. Arbetstemperatur: +10° C till +30° C. Temp. område: -40° C till +60° C. Tål olja och bensin. Bearbetningstid upp till 3 minuter vid 22° C. Bruksanvisning Rengör ytorna som skall limmas så de är fria från smuts, fett och olja. Rugga upp ytorna med sandpapper. Applicera på ena ytan genom att trycka in kolven försiktigt. Håll ytorna sammanpressade i minst 60 sekunder eller tills fixering skett. Härdningstid 4-6 minuter, genomhärdad efter cirka 24 timmar. Att tänka på Eventuellt spill tas bort med thinner eller aceton.

98 kr

Frakt okänd

Prols Fabrik

JB Weld - "Världens starkaste lim" - ny förpackning

JB Weld - "Världens starkaste lim" - ny förpackning

Nu finns den även med dubbelspruta för enklare applicering. Samma lim som i JBW001 men annan förpackning Limmet har helt fantastiska egenskaper som andra epoxylim inte har: Tål saltvatten och alla syror- även hydraulolja. Klarar att lyfta hela 278 kg /cm2 efter 24 tim härdning,temperaturbeständig upp till 315⁰C. Limmet är lösningsmedelsfritt så det är inte fara för brand och explosion och går att förvara i butik utan brandskåp. Epoxylimmet har en fyllig konsistens och är lätt att applicera, har bra utfyllnad och är lätt att bearbeta under 20-25 minuter innan det börjar härda. Lagringstiden är närmast obegränsat (25 år) oavsett om tuberna varit öppnade eller inte. JB Weld är vattentätt och tål UV-strålar , havsvatten samt petroleum , är motståndskraftigt mot syror och andra kemiska produkter, och är dessutom elektriskt isolerande. Motstår vibrasioner , stötar och extrema temperaturväxlingar. Härdat epoxylim kan bearbetas med vinkelslip, kan gängas och borras i. Övermålningsbar. Grå färg. Epoxylimmet fäster i alla metaller, aluminium, hård PVC, glas, plexiglas, glasfiber, keramik, trä, betong mmJB Weld är superstarkt , icke-giftigt och säker att använda - kan tvättas bort med tvål och vatten inom 15 min. På vilka material kan det användas?Fäster på nästan vilka kombinationer som helst av järn, stål, koppar, aluminium, mässing, brons, tenn, porslin, keramik, marmor, glas, plast, betong, trä, textilier och papper. Användes ofta till toppar på motorer, axlar, propellerblad, bultförband, kylare och avgassystem.Rekommenderas av ledande motortillverkare och har använts i 30 år i bilindustrin.

158 kr
196 krinkl. frakt
L-M-R
EPOXYLIM 3G ENGÅNGSSPRUTA CORROPROT.

EPOXYLIM 3G ENGÅNGSSPRUTA CORROPROT.

CORROPROTECT EPOXYLIM 3G ENGÅNGSSPRUTA Ett 2-komponentslim med automatisk blandning genom den dubbla pipen. Användningsområde: Limmar trä, metall, betong, gummi och de flesta hårda plaster. Fyller ut sprickor samt tål de flesta vätskor. Ger en extremt stark limfog samt har goda spaltutfyllnadsegenskaper. Bruksanvisning Rengör ytorna som skall limmas så de är fria från smuts, fett och olja. Rugga upp ytorna med sandpapper. Drag försiktigt i munstycket till det klickar i öppet läge. Applicera på ena ytan genom att trycka in kolven försiktigt. Håll ytorna sammanpressade i minst 60 sekunder eller tills fixering skett. Att tänka på Eventuellt spill tas bort med thinner eller aceton.

56 kr

Frakt okänd

Prols Fabrik

Epoxylim mini universal 6ml Loctite

Epoxylim mini universal 6ml Loctite

Epoxylim mini universal 6ml Loctite

65 kr
190 krinkl. frakt

Kvänums Järn

Epoxylim metal 5' 25ml Loctite

Epoxylim metal 5' 25ml Loctite

Epoxylim metal 5' 25ml Loctite

115 kr
240 krinkl. frakt

Kvänums Järn

Epoxylim universal 5' 25ml Loctite

Epoxylim universal 5' 25ml Loctite

Epoxylim universal 5' 25ml Loctite

129 kr
254 krinkl. frakt

Kvänums Järn

JB Weld - Industroweld

JB Weld - Industroweld

Industroweld är storförpackningsvarianten av JB Weld på 2x140 gram Limmet har helt fantastiska egenskaper som andra epoxylim inte har: Tål saltvatten och alla syror- även hydraulolja. Klarar att lyfta hela 278 kg /cm2 efter 24 tim härdning, temperaturbeständig upp till 315⁰C. Limmet är lösningsmedelsfritt så det är inte fara för brand och explosion och går att förvara i butik utan brandskåp. Epoxylimmet har en fyllig konsistens och är lätt att applicera, har bra utfyllnad och är lätt att bearbeta under 20-25 minuter innan det börjar härda. Lagringstiden är närmast obegränsat (25 år) oavsett om tuberna varit öppnade eller inte. JB Weld är vattentätt och tål UV-strålar , havsvatten samt petroleum , är motståndskraftigt mot syror och andra kemiska produkter, och är dessutom elektriskt isolerande. Motstår vibrasioner , stötar och extrema temperaturväxlingar. Härdat epoxylim kan bearbetas med vinkelslip, kan gängas och borras i. Övermålningsbar. Grå färg. Epoxylimmet fäster i alla metaller, aluminium, hård PVC, glas, plexiglas, glasfiber, keramik, trä, betong mm JB Weld är superstarkt , icke-giftigt och säker att använda - kan tvättas bort med tvål och vatten inom 15 min. På vilka material kan det användas? Fäster på nästan vilka kombinationer som helst av järn, stål, koppar, aluminium, mässing, brons, tenn, porslin, keramik, marmor, glas, plast, betong, trä, textilier och papper. Användes ofta till toppar på motorer, axlar, propellerblad, bultförband, kylare och avgassystem. Rekommenderas av ledande motortillverkare och har använts i 30 år i bilindustrin.

498 kr
536 krinkl. frakt
L-M-R
Tumvärmarkit

Tumvärmarkit

UTSKRIFT:PRODUKTINFO:START TUMVÄRMARKIT Kompl. sats. Elementet limas med epoxylim på utsidan av gashandtaget. Modell: Tumvärmare UTSKRIFT:PRODUKTINFO:STOPP

280 kr
349 krinkl. frakt
4SPEED
Friskluftsintag Kolfiber

Friskluftsintag Kolfiber

Beskrivning: Friskluftintag i kolfiber till taket med två intag. Gjort med epoxylim och värmebehandlad vilket ger den bästa kvaliteten på kolfibern. Justerbara ventiler. Har en vattenavskiljare. Universal passform som ska passa dem flesta bilar.

3 395 kr
3 495 krinkl. frakt

RallyShop

Snabblim spaltfyllande, 10 g

Snabblim spaltfyllande, 10 g

Effektivt tvåkomponentslim LOCTITE 3090 är ett ppaltfyllande snabblim, ett tvåkomponentslim som kombinerar epoxylim och snabblim. Lämpligt för gummi, plaster, metaller och polyolefiner i kombination med Primer LOCTITE 770 eller LOCTITE 7239. Praktisk förpackning med spruta: som möjliggör exakt och tillförlitlig applicering. Gelkonsistensen gör limmet rinnfritt. Teknisk data Volym: 10 g. Färg: Färglös, genomskinlig. Viskositet: Gel. Brukstemperatur: -40°C till +80°C. Härdningstid: 90 – 150 sekunder. Spaltfyllnad upp till 5 mm. Kemisk bas: Etyl

309 kr
378 krinkl. frakt

The Drive Zone

JB Weld - Auto Marine

JB Weld - Auto Marine

Auto Marine är konsumentförpackningsvarianten av JB Weld Limmet har helt fantastiska egenskaper som andra epoxylim inte har: Tål saltvatten och alla syror- även hydraulolja. Klarar att lyfta hela 278 kg /cm2 efter 24 tim härdning,temperaturbeständig upp till 315⁰C. Limmet är lösningsmedelsfritt så det är inte fara för brand och explosion och går att förvara i butik utan brandskåp. Epoxylimmet har en fyllig konsistens och är lätt att applicera, har bra utfyllnad och är lätt att bearbeta under 20-25 minuter innan det börjar härda. Lagringstiden är närmast obegränsat (25 år) oavsett om tuberna varit öppnade eller inte. JB Weld är vattentätt och tål UV-strålar , havsvatten samt petroleum , är motståndskraftigt mot syror och andra kemiska produkter, och är dessutom elektriskt isolerande. Motstår vibrasioner , stötar och extrema temperaturväxlingar. Härdat epoxylim kan bearbetas med vinkelslip, kan gängas och borras i. Övermålningsbar. Grå färg. Epoxylimmet fäster i alla metaller, aluminium, hård PVC, glas, plexiglas, glasfiber, keramik, trä, betong mm JB Weld är superstarkt , icke-giftigt och säker att använda - kan tvättas bort med tvål och vatten inom 15 min. På vilka material kan det användas?Fäster på nästan vilka kombinationer som helst av järn, stål, koppar, aluminium, mässing, brons, tenn,porslin, keramik, marmor, glas, plast, betong, trä, textilier och papper. Användes ofta till toppar på motorer, axlar, propellerblad, bultförband, kylare och avgassystem. Rekommenderas av ledande motortillverkare och har använts i 30 år i bilindustrin. Som kuriosa kan nämnas att 8 förpackningar av JB Weld är RU (Reglementerad Utrustning) ombord på kanadensiska ubåtar!

161 kr

Frakt okänd

H2M Racing

JB Weld - Auto Marine

JB Weld - Auto Marine

Auto Marine är konsumentförpackningsvarianten av JB Weld Limmet har helt fantastiska egenskaper som andra epoxylim inte har: Tål saltvatten och alla syror- även hydraulolja. Klarar att lyfta hela 278 kg /cm2 efter 24 tim härdning,temperaturbeständig upp till 315⁰C. Limmet är lösningsmedelsfritt så det är inte fara för brand och explosion och går att förvara i butik utan brandskåp. Epoxylimmet har en fyllig konsistens och är lätt att applicera, har bra utfyllnad och är lätt att bearbeta under 20-25 minuter innan det börjar härda. Lagringstiden är närmast obegränsat (25 år) oavsett om tuberna varit öppnade eller inte. JB Weld är vattentätt och tål UV-strålar , havsvatten samt petroleum , är motståndskraftigt mot syror och andra kemiska produkter, och är dessutom elektriskt isolerande. Motstår vibrasioner , stötar och extrema temperaturväxlingar. Härdat epoxylim kan bearbetas med vinkelslip, kan gängas och borras i. Övermålningsbar. Grå färg. Epoxylimmet fäster i alla metaller, aluminium, hård PVC, glas, plexiglas, glasfiber, keramik, trä, betong mm JB Weld är superstarkt , icke-giftigt och säker att använda - kan tvättas bort med tvål och vatten inom 15 min. På vilka material kan det användas?Fäster på nästan vilka kombinationer som helst av järn, stål, koppar, aluminium, mässing, brons, tenn,porslin, keramik, marmor, glas, plast, betong, trä, textilier och papper. Användes ofta till toppar på motorer, axlar, propellerblad, bultförband, kylare och avgassystem. Rekommenderas av ledande motortillverkare och har använts i 30 år i bilindustrin. Som kuriosa kan nämnas att 8 förpackningar av JB Weld är RU (Reglementerad Utrustning) ombord på kanadensiska ubåtar!

129 kr

Frakt okänd

H2M Racing

Logga in

Bli medlem gratis