Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Studsmattor

Studsmattor

500+ produkter

Sortera efter popularitet

1

3

...

8

...

12

Relaterat hos våra butiker

BERG Studsmatta Favorit 380 inkl Skyddsnät Comfort & Stege

BERG Studsmatta Favorit 380 inkl Skyddsnät Comfort & Stege

BERG Studsmatta Favorit 380 inkl Skyddsnät Comfort & Stege är en stabil och säker studsmatta för de yngre, som absolut kommer bli sommarens höjdpunkt! Studsmattan är smidig att montera upp och precis lika enkel att förvara under vinterhalvåret. Kantskyddet är gjort av kraftig och slittålig vinyl och täcker både ramen och fjädrarna väl. Studsen på BERG Favorit är mellanmjuk och upplevs som spänstig och kvick. Slå upp denna roliga studsmatta på baksidan i trädgården och bjud in alla dina vänner på en kul sommaraktivitet! Studsmattan har ett medföljande skyddsnät och stege för extra säkerhet. Rekommenderad ålder: Från 6 år. Diameter: 380 cm Antal fjädrar: 80 st. Höjd på studsmattan: 90 cm Höjd på studsmattan med nätet: 270 cm Maxvikt: 110 kg Kantskyddets mått: 38 cm Säkerhet: - Kontrollera regelbundet fästanordningar för att undvika olyckor. - Ska användas med försiktighet för att förhindra skador genom fall, kläm eller kollision.

4 999 kr

Fri frakt

Jollyroom
Salta Premium Black Edition Studsmatta 427 cm Med Stege

Salta Premium Black Edition Studsmatta 427 cm Med Stege

Trampolin från Salta som är perfekt att ha i trädgården under sommarmånaderna. Låt dina barn skutta omkring stabilt och säkert med säkerhetsnät runt hela trampolinen. Smidig att montera med klicksystem och bultar och lika enkel att förvara under vintertid. Med tjocka stålramar och fyra ben hoppar dina barn på en stabil konstruktion som står sig över flera somrar! Tillverkad i högkvalitativt material – perfekt för de kräsna hopparna. - 88 fjädrar - Hoppyta: Ø359 cm - Trampolinhöjd: 88 cm - Trampolinhöjd med säkerhetsnät: 270 cm - Skydd: 25 mm tjock EPE Rekommenderad ålder: Från 3 år. Mått: Ø427 cm. Maxvikt: 150 kg. Material: Matta: Polypropen. Säkerhetsnät: Polypropen. Ram: Stål. Säkerhet: - Kontrollera regelbundet fästanordningar för att undvika olyckor. - Ska användas med försiktighet för att förhindra skador genom fall, kläm eller kollision.

4 999 kr

Fri frakt

Jollyroom
EXIT Premium Överdrag till trampolin ø427cm

EXIT Premium Överdrag till trampolin ø427cm

EXIT Premium Trampolin överdrag av hög kvalitet och erbjuder skynd mot väder och vind. Överdraget är lämpligt för runda trampoliner med en diameter på 253 cm. Det passar både på trampoliner med fötter och för marktrampoliner. OBS: de passar ej till studsmattor som grävs ner i marken. Till dessa finns särskilda överdrag. Erbjud bästa skydd till din trampolin från EXIT Toys. Skydda din trampolin Har du inte möjlighet att förvara din studsmatta någonstans under vinter? Eller vill du kanske inte ta isär den och behöva bygga ihop den igen? Med trampolinen från Exit är du skyddad mot regn, snö is, och UV men även mot blad från träd. Hålen ser till att vatten inte ligger kvar på trampolinen. Stabil, tjusig och enkel Överdraget är tillverkat av extra tjock PVC och har därmed en läcker utstrålning. Du kan enkelt fästa det med gummiband. På kort tid är trampolinen skyddad Välj ett extra skydd och höj livslängden på trampolinen. Detaljer: Diameter: 427 cm Vädertålig Ja Från 3 år

926 kr
975 krinkl. frakt
Pinkorblue.se
Logga in

Bli medlem gratis