animation
animation

Gillar du vår nya look?

Vi jobbar hela tiden på att du ska få fler produkter och butiker att jämföra, men det är inte allt. Nu designar vi om hemsidan med fokus på smidigare onlineshopping. Som en del av Klarna har vi dessutom lanserat PriceRunner i Klarna-appen. Nu kan du alltså använda PriceRunner på fler ställen!

Same same but different.

PriceRunners kärna i att oberoende jämföra produkter, priser och butiker förblir alltid densamma. Hos oss ska du enkelt kunna hitta det du söker och självklart till det bästa priset. För att du ska få en så bra upplevelse hos oss som möjligt är det viktigt att även vår design hela tiden utvecklas.

Oavsett om du använder PriceRunner som inspiration för nya köp, för att hitta det bästa priset, skapa prisbevakningar, jämföra produktspecifikationer eller butikers erbjudanden - så ska det vara lätt och smidigt. För att göra det enklare för våra användare har vi nu uppdaterat hemsidan med en stilren design som har fokus på tydlighet och funktionalitet.

Nytt på PriceRunner.

I den senaste uppdateringen av hemsidan har vi fokuserat på att förbättra upplevelsen och förenkla utseendet, så att det blir ännu smidigare att jämföra produkter hos oss. Några härliga nyheter att ta del av:

 • Hitta rätt, och snabbt! På temat klassisk vårstädning har vi förenklat översikten av alla kategorisidor, så att du snabbare ska hitta det du söker.
 • Ni som älskar att shoppa via mobilen. Njut av ett smidigare flöde när du surfar runt bland olika kategorier på mobilen.
 • Från våra produktexperter till er alla. Det finns nu många fler och dessutom smartare shoppingguider publicerade; fulla med tips och råd om hur du hittar rätt produkt för dig.
 • Använd PriceRunner på fler ställen. Du läste rätt - sist men inte minst har vi lanserat vår sökteknologi i Klarna-appen så att du även där kan hitta rätt produkt till bästa pris.

Nu finns vi även i Klarna-appen.

Under våren 2022 blev PriceRunner en del av betal- och shoppingtjänsten Klarna. PriceRunner som oberoende tjänst förblir densamma, men alla som använder Klarna kommer nu att få ta del av PriceRunner-magin! PriceRunners teknik flyttar även in i Klarna-appen, vilket gör att du nu kan söka produkter och jämföra priser - och såklart betala ditt köp med Klarna.

Nyfiken?

Du är bara en app ifrån en helt ny shoppingupplevelse.

Mer att se fram emot.

Längre fram kan du se fram emot fler expertomdömen på hemsidan och en uppdaterad version av rapporteringen av fel på produkter (tillgänglig för alla som använder PriceRunner). För en smidigare upplevelse för dig som använder både PriceRunner och Klarna, så kommer vi att se över hur vi kan synka upplevelsen mellan de två olika plattformarna.

Dela gärna din feedback och tankar med oss så vet vi vad du gillar och vad vi kan göra bättre!

Feedback
PriceRunner
 • Om oss
 • Kontakt
 • Forum
 • Nyhetsrum
 • Nya funktioner
 • Hållbarhet
 • Samarbeten
 • Jobba hos oss

Sedan 1999 har PriceRunner hjälpt miljontals besökare att hitta bästa produkterna till bästa priserna.

PriceRunner är helt oberoende och gratis att använda. Vår vision är att vara tjänsten du alltid kan lita på vid jämförelse av produkter och priser. År 2022 blev PriceRunner en del av Klarna.

PriceRunner finns i:

Danmark, UK, Sverige, Norge (Prisguiden)

Copyright 1999-2023 PriceRunner International AB