Flytande Foundations

BareMinerals
BareMinerals
Filtrera
Specifikationer
Hållbarhetsinformation
Mått

1000+ produkter

Flytande Foundations Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 Fair
3,0/5

Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 Fair

Foundation, Lyster, SPF, Återfuktande

142 kr

Tre tips när du ska köpa foundation

Att hitta rätt färg är utan tvekan den störta utmaningen, särskilt om man har tänkt köpa online. En bra idé kan vara att titta vilken färg din nuvarande foundation har. Om den kommer från ett välkänt varumärke, finns det ofta konverterare på nätet som säger vilken färg hos ett märke, stämmer bäst överens med ett annat. Det finns också många sminkbloggar som brukar visa upp färgprover, så kallade swatches. Men det allra bästa är faktiskt att ta sig till en butik och testa själv eller med hjälp av en säljare.

Här finns en av ovannämnda konverterare där du kan knappa in din perfect match av ett märke och få fram rätt färg av ett annat. Genialiskt!

Det finns många olika sorters foundations på marknaden, allt från vanliga flytande till puder och cushions.

  • Flytande foundation är den vanligaste sortens foundation. Dessa finns både i lättare och tjockare formuleringar, med olika täckningsgrad och egenskaper.

  • Puderfoundation är foundation i form av löst eller pressat puder. Ofta är de så kallade mineralfoundaitons, som även innehåller en låg SPF (men skippa inte solkrämen för det). Ger ofta ett naturligt resultat, ibland med skimmer.

  • Stick- eller stiftfoundation är en fast men krämig foundation. Påminner lite om ett stort concealerstift. Dessa har ofta lite högre täckningsgrad, men även här finns det stor variation.

  • Cushionfoundation är en lätt och flytande foundation som kommer i en dosa och appliceras med tillhörande svampapplikator. Ger en lätt täckning.

Pensel, svamp, beauty blender eller fingrarna. Det finns många sätt att applicera en foundation. Vissa måste appliceras på ett visst sätt: en puderfoundation kommer exempelvis behöva en kabukiborste eller liknande. Flytande foundations kan man däremot testa sig fram med. Många föredrar att använda fingrarna, inte minst för att hudtemperaturen värmer upp och gör en flytande foundation lite enklare att applicera. Men vill man inte kladda med händerna, rekommenderar vi en foundationpensel eller en beauty blender för ett jämnt och snyggt resultat.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss