Onlinebutik : Toys R Us - Omdömen och Information

TOYS"R"US är en populär butikskedja som erbjuder ett stort sortiment till låga priser av leksaker för barn i åldrarna 0–12.
Namn Toys R Us
Betyg & recensioner Återförsäljarbetyg: 1.3 / 5 1 recensioner
Butikens webbplats Till butik Till butik
Adress Huvudkontor Tangentvägen 3
Telefon 08-710 39 00
Öppet köp 14 dgr
Visa recensioner
  • alla
  • via PriceRunner
  • via återförsäljaren

Snittbetyget baseras på recensioner från de senaste sex månaderna och recensionskommentarer visas endast för de senaste sex månaderna. Endast recensioner med kommentarer visas.

Recension av philipsandmark skickad 2017-01-10
Kvalitet på webbplats
2,0 / 5
2,0 / 5
Leverans- och lageruppgift
1,0 / 5
1,0 / 5
Support och garanti
1,0 / 5
1,0 / 5
Enkelhet att beställa/köpa
1,0 / 5
1,0 / 5
Sammanfattningsvis

Köp inte från dessa om det går att undvika. Blir något fel kommer du att bli arrogant bemött, om de överhuvudtaget bemödar sig med att svara på dina frågor. Paketen jag beställde inför jul hade blivit felinslagna och när jag påpekade detta fick jag ett svar från en skojare som heter Mattias, som förutsatte att jag inte förstod hur man gjorde en beställning över nätet. När jag sedan svarade honom att jag åtminstone förväntar mig pengarna tillbaka för en tjänst som inte utfördes enligt beställning känner han för att skoja till det lite och skriver till mig att jag alltid kan skicka tillbaka leksakerna med den felaktiga inslagningen (detta skickar han till mig på eftermiddagen den 23 december. Jo men det blir en bra jul ju...)

Jag skickade ett nytt ärende till Toys R Us när Mattias inte orkade bemöda sig att svara längre. Men inget svar där heller...

ordernummer:

305396 )
312875

Rekommenderar du den här återförsäljaren?

Nej

Populära produkter från Toys R Us