Juicepressar

 
Juicepressar

Populära tillverkare of juicemaskiner:


De tre bästa
juicepressarnaSmart med juicepress

Att man mår bra av att äta mycket grönsaker och frukt har ju knappast undgått någon. Förutom att det är hälsosamt och får oss att må bra, så är det dessutom viktigt för att vi ska få i oss alla de vitaminer vi behöver. Men att äta tillräckligt mycket frukt och grönsaker till vardags kan vara ganska svårt. Det tar lång tid att skala och skära frukten och grönsakerna, och då kan det tyckas vara enklare att bara ta en kaka eller en chokladbit när sötsuget sätter in. Med en juicepress blir det lite enklare att leva hälsosamt.

Vad är en juicepress?

En juicepress är en behändig uppfinning som gör det lekande lätt att dricka god och hälsosam juice varje dag utan att behöva spendera en förmögenhet på butikens färdiga juicer. Att det dessutom är dubbelt så gott är förstås bara ännu en fördel. Med hjälp av en juicepress har du dessutom möjlighet att variera dig mycket mer. Även om apelsinjuice är i särklass den vanligaste drycken som pressas med en juicepress, så kan du mixa din egen goda fruktcocktail med just de frukter som du gillar allra mest.


De billigaste juicepressarna

Olika sorters juicepressar

Man kan dela in juicepressar i två olika kategorier, citruspressar och råsaftcentrifuger. Den klassiska citruspressen, som kan vara antingen manuell eller elektronisk, fungerar bra på citrusfrukter och ger t.ex. god apelsinjuice. Vill du variera dig mer så passar dock råsaftcentrifugen bättre eftersom den har ett bredare användningsområde. Med hjälp av en råsaftcentrifug kan du göra juice av både frukter och grönsaker, eftersom maskinen först river frukten i små bitar som sedan förs till sidorna av centrifugen för att slutligen hamna som juice i en behållare. När du vill välja bäst juicepress lönar det sig alltså att fundera på vilken slags juice du vill kunna göra med den. Priset på en juicepress kan skilja mycket beroende på funktion och märke. En billig juicepress kan kosta ungefär 150 kronor, medan en dyrare variant kan kosta upp till 5000 kronor.

Hitta juicepressar

På PriceRunner kan du hitta juicepressar från en mängd olika tillverkare och återförsäljare, som t.ex. Philips och OBH Nordica. För att hitta billigast juicepress kan du sortera produkterna enligt pris, medan sortering enligt popularitet är ett bra verktyg om du vill veta vilken juicepress som är populärast. PriceRunner ger dig en snabb överblick av utbudet och gör valet av juicepress lättare.

Fler produkter under annonsen

Råsaftscentrifug, Integrerad behållare, 800 W, Rostfritt, Stål mer info

Medelbetyg: 4 2 Användarrecensioner


Testad av

Köp testet här

Råsaftscentrifug, Integrerad behållare, 150 W, Slowjuicer, Aluminium mer info

Medelbetyg: 4.3 3 Användarrecensioner

Testad av

Köp testet här

Råsaftscentrifug, Integrerad behållare, 400 W, Rostfritt mer info

Medelbetyg: 0 Skriv recension

Testad av

Köp testet här

Råsaftscentrifug, Integrerad behållare, 500 W, Aluminium mer info

Medelbetyg: 4.5 57 Användarrecensioner

Testad av

Köp testet här

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Typ ?

Effekt ?

Kapacitet juicebehållare ?

Kapacitet fruktköttsbehållare ?

Märke

Antal hastigheter ?

Egenskaper ?

Höjd

Bredd

Djup

Vikt

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 17