De tre bästa
basturnaBastu

Att bada bastu är en gammal finsk tradition som numera håller på att bli populär i Sverige också. En bastu värms upp till mycket höga temperaturer så att de som sitter i bastun svettas så att kroppens alla porer öppnar sig. I de finska bastuna brukar man även använda en bastukvast bunden av färskt björkris som man slår sig lätt med. Detta fungerar som en slags massage och stimulerar blodcirkulationen. Förr i tiden då duschar inte var vanliga var bastun ofta stället där man rengjorde sig själv och hela familjen en gång i veckan. Nuförtiden är det inte längre bastuns främsta syfte, utan de flesta som skaffar sig en bastu använder den som ett komplement till duschen eller badkaret. Det är väldigt skönt att ta ett avkopplande bastubad efter en tung och stressig dag på jobbet och låta hela kroppens muskler mjukas upp av värmen. För att värma upp en bastu till den önskade temperaturen används för det mesta antingen ved eller elektricitet.


De billigaste basturna

Olika slags bastun

Förut låg bastun ofta i en separat liten byggnad i anslutning till huset. Dessa separata bastuhus är fortfarande mycket vanliga i anslutning till fritidshus och villor. Nuförtiden då allt fler bor i bostadshus med flera lägenheter har det även blivit populärt med separata basturum och bastukabiner som kan integreras i ett redan existerande badrum. Den här typen av bastu finns i många olika storlekar och utföranden, varav de minsta och billigaste bastun som är designade för bara två personer kräver mycket lite utrymme och ryms även i ett mycket litet badrum. Har du en lite lyxigare smak och äger ett stort badrum eller planerar att bygga om ett rum till ett särskilt basturum, så har du ännu fler alternativ att välja mellan. Varför inte välja en bastu som är kombinerad med ett ångbad, eller en bastu med barskänk och ett inbyggt musikssystem?

Hitta rätt bastu för dig

PriceRunner gör det enkelt för dig att hitta bäst bastu. Här har vi samlat olika bastumodeller från ett flertal återförsäljare på ett och samma ställe för att du lättare ska kunna jämföra det stora utbudet och hitta en billig bastu som passar storleken på din plånbok. Du kan sortera sökresultatet enligt pris, nyheter eller popularitet för att snabbare hitta bastun du är ute efter, allt enligt dina egna kriterier och önskemål.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Antal personer

Rumstorlek

Märke

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 627