Mikrovågsugnar

 

De tre bästa
mikrovågsugnarnaMikrovågsugn

I de flesta moderna hushåll finns idag en mikrovågsugn. Den smidiga lilla apparaten som tinar, värmer och tillagar dina måltider på ett kick. Som de flesta hushållsapparater finns mikrovågsugnar att tillgå i flera färger och former. Med hjälp av PriceRunner kan du söka och hitta billiga mikrovågsugnar via nätet. Sök, titta och jämför de olika modellerna för att hitta den bästa mikrovågsugnen för just dig och ditt kök.

Tillgängligt utrymme

Alla mikrovågsugnar är inte stora och otympliga. Det finns små mikrovågsugnar så att även det lilla köket ska ha rum med en. Kolla runt i rummet och se till de möjligheter som finns. En tillräcklig liten mikrovågsugn kan placeras på en hylla eller i ett rymligt skåp där den inte riskerar att överhettas. Har man ett ledigt hörn så finns det även mjukt rundade modeller, idealiska för hörnor, att köpa. Utseendet varierar liksom pris på mikrovågsugn. Tillverkarna följer trenderna och matchar de vitvaror som är populära för tillfället. Kanske vill man matcha kyl och frys med en rostfri mikrovågsugn? Det blir allt mer vanligt med en inbyggd mikrougn och då gärna i svart eller rostfritt.


De billigaste mikrovågsugnarna

Funktioner

En viktig fråga att ställa sig själv innan köp är hur flitig användare man egentligen är. Hur ska mikron användas? Idag finns mikrovågsugnar med funktioner som ångkokning, grill och crispfunktion. De sistnämnda ger maten en gyllenbrun och krispig yta. För dig som endast vill värma rester eller tevatten duger en mikro utan dessa finesser alldeles utmärkt. Är du däremot en flitig användare som gärna vill tillaga maten direkt i mikron bör du titta närmre på dessa finesser. Ta gärna del av ett mikrovågsugn test för att få lite information och dessutom ta reda på vilken microvågsugn som blivit bäst i test och varför.

För att sammanfatta vad du ska tänka på i jakten på din nya mikrovågsugn bör du alltså se över din budget, yta i köket samt vilka funktioner du är i behov av.

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Märke

Effekt

Typ

Volym

Storlek ?

Höjd

Bredd

Djup

Grilleffekt

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 21