Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Lackrengöring Biltillbehör

Lackrengöring Biltillbehör

(65)

Polish (lackrengöring) Angelwax Perfect Polish, 500 ml

Polish (lackrengöring) Angelwax Perfect Polish, 500 ml

Milt slipande medel som förbereder lacken för vaxning eller försegling. Angelwax Perfect Polish är en milt slipande lackrengöring som enkelt och effektivt tar bort mikrorepor, hologram och oxidering från lacken. Gör ytan redo för vaxning eller lackförsegling och skapar en bra grund för produkterna att fästa på. De mikroskopiska partiklarna ger ytan en blank och len finish. Appliceras för hand. Egenskaper Produkt: Polish (lackrengöring) Angelwax Perfect Polish Användningsområde: Förbereda lacken för vaxning eller lackförsegling Förpackning: Plastflaska Storlek: 500 ml Innehåller milt slipande partiklar Autodudes snabbmanual Se till att ytan är ren från lös smuts, tjära och flygrost innan du applicerar medlet. Du kan med fördel använda rengöringslera innan. OBS! Applicera endast på sval lack och i skugga. Behandla en panel i taget med en mikrofiber- eller skumapplikator och ett lätt till medelhårt tryck. Öka trycket för att enklare ta bort mindre repor och oxidering.

299 kr
358 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Meguiars Deep Crystal Polish, 473 ml

Polish (lackrengöring) Meguiars Deep Crystal Polish, 473 ml

Polish med hög glans som förbereder lacken för vaxning. Meguiars Deep Crystal Polish är en effektiv polish/lackrengöring som används innan vaxning. Avlägsnar mikrorepor, ger en hög glans, förstärker färgnyanserna i lacken, samt ger en bra grund för vaxet att fästa på. Kan användas både för hand och med roterande eller oscillerande polermaskin. Egenskaper Produkt: Polish (lackrengöring) Meguiars Deep Crystal Polish Användningsområde: Ge hög glans, fylla ut mikrorepor och förbereda lacken för vaxning Förpackning: Plastflaska Storlek: 473 ml Autodudes snabbmanual Skaka flaskan noggrant. Portionera ut en liten mängd polish på en applikator eller polertrissa och arbeta ut en tunn, jämn hinna på lacken. Bearbeta en yta i taget. Polera bort överflödigt medel omedelbart med en ren och torr mikrofiberduk. Använd inte på varma ytor och inte i direkt solljus.

159 kr
218 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Poorboys White Diamond, 473 ml

Polish (lackrengöring) Poorboys White Diamond, 473 ml

Välkända Poorboys White Diamond. "Ett fyllnadsmedel" för att täcka repor på ljusa bilar. Poorboys White Diamond är ett typ av fyllnadsmedel som ger ny glans åt repig ljus lack. Fyllnadsmedlet fyller igen repor och gör att lacken ser helt felfri ut. Detta är produkten för dig som har en ljus repad lack, men inte vill polera bort reporna. Kan användes både för hand och med maskin. Lätt att applicera och polera. Påverkar inte vaxets varaktighet något nämnvärt. Egenskaper Produkt: Primer Poorboys White Diamond Användning: Fyller igen repor på ljus lack Ger en spegelaktig glans Kan appliceras både för hand och med maskin Lätt att applicera Storlek: 473 ml Autodude's snabbmanual Rengör lacken ordentligt. Applicera fyllnadsmedlet på ytan som skall behandlas. För bästa resultat, rekommenderar vi att använda polermaskin för att medlet ska nå ner på djupet, men det går även bra att polera in medlet för hand. Torka av med en ren mikrofiberduk efter. Skydda ytan med ett lager vax ovanpå!

249 kr
308 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Sonax Flytande Rubbing, 250 ml

Polish (lackrengöring) Sonax Flytande Rubbing, 250 ml

Ett medel som djuprengör och tar bort mindre repor. SONAX Flytande Rubbing djuprengör matta, svårt oxiderade och repade lackytor och återger ytan sin ursprungliga färg och glans. Den tar bort smårepor och märken i lacken och avlägsnar även svårt inbiten smuts. SONAX Flytande Rubbing verkar främst på kemisk väg och den innehåller mindre aggressiva polerkorn, därför är den betydligt mer lättarbetad än fasta rubbingar. Den användes dock med försiktighet på klarlackade ytor som till exempel metalliclack. Egenskaper Produkt: Polish Sonax Flytande Rubbing Användningsområde: Polering av bil för att avlägsna små repor Förpackning: Plastflaska med skruvkork Storlek: 250 ml Autodude snabbmanual Rengör lacken ordentligt. Applicera medlet på ytan som skall behandlas. För bästa resultat rekommenderar vi att använda polermaskin för att medlet ska nå ner på djupet, men det går även bra att polera in medlet för hand. Torka av med en ren mikrofiberduk efter. Skydda ytan med ett lager vax ovanpå!

129 kr
188 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Poorboys Black Hole, 473 ml

Polish (lackrengöring) Poorboys Black Hole, 473 ml

Välkända Poorboys Black Hole. "Ett fyllnadsmedel" för att täcka repor på mörka bilar. Poorboys Black Hole är ett typ av fyllnadsmedel som ger ny glans åt repad mörk lack. Fyllnadsmedlet fyller igen repor och gör att lacken ser helt felfri ut. Detta är produkten för dig som har en mörk repad lack, men inte vill polera bort reporna. Kan användes både för hand och med maskin. Lätt att applicera och polera. Påverkar inte vaxets varaktighet något nämnvärt. => Autodude rekommenderar: ValetPRO Purple Passion ! Egenskaper Produkt: Primer Poorboys Black Hole Användning: Fyller igen repor på mörk lack Ger en mycket djup glans Kan appliceras både för hand och med maskin Lätt att applicera Storlek: 473 ml Autodude's snabbmanual Rengör lacken ordentligt. Applicera fyllnadsmedlet på ytan som skall behandlas. För bästa resultat, rekommenderar vi att använda polermaskin för att medlet ska nå ner på djupet, men det går även bra att polera in medlet för hand. Torka av med en ren mikrofiberduk efter. Skydda ytan med ett lager vax ovanpå!

249 kr
308 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Meguiars Ultimate Polish, 473 ml

Polish (lackrengöring) Meguiars Ultimate Polish, 473 ml

Polish för att förbereda lacken inför vaxning. Ger djup glans. Det slutliga steget före vaxning för att uppnå den maximala glansen, djupet och reflektiviteten. Rikt polerande oljor tillför det optimala djupet och trycker fram både färgen och glansen i lacken. Eliminerar finare rosor och optimerar lacken före vaxning. Ger en våtliknande showbilsglans! Egenskaper Produkt: Polish Meguiars Ultimate Polish Användningsområde: Förbereda lack inför vaxning Storlek: 473 ml Autodudes snabbmanual Tvätta och torka den lackade ytan. Skaka ordentligt och sprid ut med applikatorsvamp eller mikrofiberduk. Dela in ytan i olika delar och applicera överlappande med cirkulära rörelser, avsluta med horisontella rörelse för att få en jämn spridning. Polera extra vid repor, märken och skavanker. Använd inte på olackerade ytor, gummi eller plastytor. Låt medlet sjunka in en stund och torka sedan av med en duk.

229 kr
288 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Sonax Xtreme Power Cleaner, 500 ml

Polish (lackrengöring) Sonax Xtreme Power Cleaner, 500 ml

Djuprengörande polish från Sonax. Tar effektivt bort mikrorepor, ger en djup glans och förbereder lacken för vaxning. Sonax Xtreme Power Cleaner är en djuprengörande polish med högaktiva hybridpartiklar som tar bort mikrorepor. Återskapar lackens originalfärg och förbereder lacken för vaxning. Ger även en bra glans i sig själv, men för bästa skydd rekommenderas efterbehandling med vax. Egenskaper Produkt: Polish (lackrengöring) Sonax Xtreme Power Cleaner Användningsområde: Ta bort mikrorepor och förbereda lacken för vaxning Förpackning: Plastflaska Storlek: 500 ml Innehåller högaktiva hybridpartiklar Autodudes snabbmanual Tvätta bilen noggrant innan applicering. Gå gärna igenom stegen i vår bilvårdsguide för bästa resultat. Skaka flaskan före användning. Se till att lacken är torr innan du börjar behandla den. Applicera medlet i ett tunt lager på lacken, en panel i taget. Polera av överflödigt medel med en ren och torr mikrofiberduk. Kan även appliceras med maskin.

249 kr
308 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Gtechniq P1 Nano Composite Polish

Polish (lackrengöring) Gtechniq P1 Nano Composite Polish

Polish för att förbereda lacken från Gtechniq. Gtechniq P1 Nano Composite Polish är en polish som är utvecklat genom en helt ny nano-teknik. Slipmedelspartiklarna är nästintill likformiga och i en nanoskopisk skala. Det gör att Gtechniq har kunnat framställa ett polermedel som knappt kräver någon smörjning överhuvudtaget, vilket skapar stora fördelar gentemot traditionell polering! Medlet går att använda både manuellt och med maskin. Det lämnar inga spår efter sig i form av hologram eller liknande. Egenskaper Produkt: Polermedel Gtechniq P1 Nano Composite Polish Användningområde: Ta bort lättare repor och lackskador Storlek: 100 ml eller 500 ml Förpackning: Plastflaska med portionskork Autodude snabbmanual Tvätta och torka den lackade ytan. Skaka ordentligt och sprid ut med applikatorsvamp eller mikrofiberduk. Dela in ytan i olika delar och applicera överlappande med cirkulära rörelser, avsluta med horisontella rörelse för att få en jämn spridning. Polera extra vid repor, märken och skavanker. Använd inte på olackerade ytor, gummi eller plastytor. Låt medlet sjunka in en stund och torka sedan av med en duk.

95 kr
154 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Auto Finesse Ultra Glaze, 500 ml

Polish (lackrengöring) Auto Finesse Ultra Glaze, 500 ml

Glanshöjande fyllnadsmedel "Glaze" som döljer repor i lacken och samtidigt framhäver glans! Auto Finesse Ultra Glaze fyller små repor innan bilen ska vaxas. Vid djupare repor är det inte lönt att använda glaze, utan då krävs det oftast polering. Auto Finesse Ultra Glaze döljer mindre repor och lämnar en fin och glansig yta. Innehåller inget slipande medel och kan användas för hand eller med maskin. Egenskaper: Produkt: Glanshöjande fyllnadsmedel, Auto Finesse Ultra Glaze Användningsområde: Döljer små repor i lacken inför vaxning Storlek: 500 ml Förpackning: Plastflaska Importör: Autodude Autodude's snabbmanual: Använd en liten mängd på en ren mikrofiberduk och gnugga den på en ren och torr yta. Behandla ett litet område i taget. Låt verka i några minuter och torka sedan av med en separat ren duk. Förvara produkten på en mörk och sval plats.

159 kr
218 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Turtle Wax Speed Cleaner, 500 ml

Polish (lackrengöring) Turtle Wax Speed Cleaner, 500 ml

En fin polish som rengör och återställer lacken innan vaxning. Turtle Wax Speed Cleaner är ett mycket fint polermedel. Det tar bort tvätt- och mikrorepor, oxider, färgskrap och vattenfläckar - även på glas. Torkar inte in i skarvar och springor. Ingen maskering nödvändig. Lämnar inga vita rester. Spola eller torka av. Egenskaper Produkt: Polish Turtle Wax Speed Cleaner Användningsområde: För rengöring av lack innan vaxning Förpackning: Plastflaska med skruvkork Storlek: 500 ml Autodude snabbmanual Skaka flaskan ordentligt. Applicera ca 30 ml på en vikt mikrofiberduk eller appliceringssvamp. Jobba in på ytan med ett fram och tillbaka mönster. Medlet kan poleras av med en ren och torr mikrofiberduk eller spolas av med en stark vattenstråle. Skydda ytan efter behandling med vax. För användning med polermaskin: Applicera ca 15 ml på polerrondellen. Låt medlet sugas in i rondellen innan start. Ställ maskinen på 1500 – 2000 varv/min och arbeta meden svepande rörelse. Repetera vid behov och torka av med en ren och torr mikrofiberduk eller spola av med en stark vattenstråle. Skydda ytan efter behandling med vax.

159 kr
218 krinkl. frakt

Autodude

Polish (lackrengöring) Autoglym "Röd" Super Resin Polish

Polish (lackrengöring) Autoglym "Röd" Super Resin Polish

Polermedlens "grand old man". Milt slipande fyllnadsmedel som döljer repor. Milt slipande fyllnadsmedel. Döljer lättare repor, fläckar och slitage och lämnar efter sig en yta med nykänsla. Enkelt att använda och fungerar på alla typer av färger och lack. Det torkar inte så snabbt, är lätt att applicera och ta bort. Super Resin Polish är en välkänd produkt av bilvårdsentusiaster. Finns i många snabbköp för bilvårdsprodukter. Se också Valetpro Purple Passion Egenskaper Produkt: Primer Autoglym Super Resin Polish Storlek: 325 ml eller 1000 ml Lätt att använda. Innehåller en liten mängd vax Torkar inte snabbt. Blandning av liten mängd olika vaxer, silikoner och rengöringsmedel Autodude's snabbmanual Tvätta och torka den lackade ytan. Skaka ordentligt och sprid ut med applikatorsvamp eller mikrofiberduk. Dela in ytan i olika delar och applicera överlappande med cirkulära rörelser, avsluta med horisontella rörelse för att få en jämn spridning. Polera extra vid repor, märken och skavanker. Om reporna är för djupa kan det vara nödvändigt att fylla i med ny färg. Använd inte på olackerade ytor, gummi eller plastytor. Låt medlet sjunka in en stund och torka sedan av med en duk.

169 kr
228 krinkl. frakt

Autodude

Logga in

Bli medlem gratis