Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Samsung WW80J5246EW

Samsung WW80J5246EW

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 6 634 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WW80J5246EW är 6 634 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

  • Snabbtvätt ifall du har bråttom
  • Fördröjd start
  • Frontmatad
  • Kapacitet på 8.0 kg
  • 60 cm bred

Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 74 decibel.

Som du förstår så är WW80J5246EW en produkt med många praktiska egenskaper. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 6634 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.