Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6T4226B2
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6T4226B2

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. 40 cm i bredd kan vara praktiskt om du har snålt med plats och en ljudnivå på 78 decibel är tämligen högljutt.

Från 5 870 kr till 8 727 kr
·

Placering 36 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6T4226B2 är 5 870 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

  • Tvättmaskin och torktumlare i ett
  • Högljudd med ljudnivå på 78 dB
  • Kapacitet på 6.0 kg
  • Frontmatad
  • Fristående design

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Att maskinen har den mindre standardbredden 40 cm kan vara praktiskt om du har snålt med plats i badrummet.

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Maskinens har en lägre trumvolym på 42 liter, vilket gör den att den främst är lämplig för till exempel enpersonshushåll.

Sammantaget är EW6T4226B2 en väldigt behändig produkt. Det här är en topprankad tvättmaskinerna sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 5870 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.