Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6T6237D4
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6T6237D4

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Kapaciteten duger gott för ett mindre hushåll. Det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Från 5 999 kr till 10 461 kr
·

Placering 19 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6T6237D4 är 5 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

  • Hög energiklassning A+++
  • Hög ljudnivå 78 dB
  • Tvättmaskin och torktumlare i ett
  • 40 cm bred
  • Trumma på 42 liter

Att maskinen har den mindre standardbredden 40 cm kan vara praktiskt om du har snålt med plats i badrummet. En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det.

Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 42 liter trumvolym räcka för dig. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med EW6T6237D4. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 5999 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.