Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
LG F14WD95TS1

LG F14WD95TS1

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum. Ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Pris 5 698 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F14WD95TS1 är 5 698 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

  • Fristående design
  • Hög ljudnivå 75 dB
  • Kapacitet på 9.0 kg
  • Energiklassning A
  • Fördröjd start

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Vad gäller energiklassningen har den här modellen fått klassningen A, vilket är lägre än många andra maskiner. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Sammantaget är F14WD95TS1 en väldigt behändig produkt. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5698 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.