Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6S406W
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6S406W

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Maskinens kapacitet gör den lämplig för enpersonshushåll och ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Pris 4 051 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6S406W är 4 051 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

  • Ljudnivå på 76 dB vid centrifugering
  • 60 cm bred
  • Fristående design
  • Hög energiklassning A+++
  • Kapacitet på 6.0 kg

Ljudnivån under centrifugering ligger på 76 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Maskinens har en lägre kapacitet på 6 kg, vilket gör den att den främst är lämplig för till exempel enpersonshushåll. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos EW6S406W. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 4051 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.