Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Miele WWV980 WPS Passion

Miele WWV980 WPS Passion

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten. Den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Från 29 795 kr till 32 390 kr
·

Placering 108 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdöme)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele WWV980 WPS Passion är 29 795 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Hög energiklassning A+++
 • Hög ljudnivå 72 dB
 • Fristående design
 • Frontmatad
 • Snabbtvättsprogram

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++. Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WWV980 WPS Passion. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 29795 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.