Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Samsung WD10N84INOA/EE

Samsung WD10N84INOA/EE

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Inbyggd torktumlare underlättar tvättandet en del.

Från 18 395 kr till 18 500 kr
·

Placering 29 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WD10N84INOA/EE är 18 395 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

  • Kapacitet på 10.0 kg
  • Tvättmaskin och torktumlare i ett
  • Trumvolym på 70 liter
  • Fristående design
  • Snabbtvättsprogram

Det är en perfekt tvättmaskin även för stora hushåll, då den har en väldigt rymlig trumma som rymmer hela 10 kg. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram. Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred.

Sammantaget är WD10N84INOA/EE en väldigt användbar produkt. Det här är en topprankad tvättmaskinerna sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 18395 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.