Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
50+ bevakar
AEG L7FBM862E

AEG L7FBM862E

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Från 5 999 kr till 9 321 kr
·

Placering 160 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(91 omdömen)
 • 5

  76%

 • 4

  21%

 • 3

  3%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L7FBM862E är 5 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Hög energiklassning A+++
 • Fristående design
 • Trumma på 55 liter
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Fördröjd start

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om L7FBM862E. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 5999 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Den har ett bra snittbetyg på 4.77 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.