Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Siemens WM14B262DN

Siemens WM14B262DN

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden. Det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Från 4 399 kr till 4 990 kr
·

Placering 366 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(146 omdömen)
 • 5

  58%

 • 4

  36%

 • 3

  5%

 • 2

  0%

 • 1

  1%

Riktigt bra

Det är riktigt bra och lätt att använda

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14B262DN är 4 399 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Kapacitet på 6.0 kg
 • Trumvolym på 42 liter
 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Fristående design
 • Fördröjd start

Om du av någon anledning inte behöver tvätta särskilt mycket eller särskilt ofta kan 6 kg kapacitet räcka för dig. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram. Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WM14B262DN. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 4399 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.54 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.