1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Alpina ACS 41 T 40cm

Alpina ACS 41 T 40cm

För ett effektivt arbete på tomten så behöver du en bensindriven motorsåg. Svärdslängden för den här modellen är 40 cm. Vikten är på 5 kg vilket är normalt för motorsågar.Läs mer

Jämför pris från 1 899 kr till 2 199 kr
ANNONS

Från Buildor

Alpina Motorsåg ACS 41 T

2 199 kr
Hemmy Logotyp
4,7
 • 3002
 • 3003
 • 3006
 • 3015
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Alpina ACS 41 T 40cm är 1 899 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Detta är en bensindriven motorsåg från Alpina med säkerhetsfunktionen kedjebroms och 40 cm långt svärd passande för både fällning och kvistning.

 • Bensindriven
 • Effekt på 1500W
 • Cylindervolym på 40,1 cm³
 • 40 cm svärd
 • Bränsletank på 0.4 liter

Vill du införskaffa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att kika på. Arbetet går fortare och lättare med starkare motorsågar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Detta är en nätt motorsåg med effekt på 1500W, vilket passar bra för trädbeskärning och lättare vedsågning.

Då användning av motorsågar inte är helt riskfritt så är det även bra att kika på säkerhetsfunktioner som medföljer. För ökad säkerhet är denna försedd med funktionen kedjebroms. Exempelvis minskar risken för skador från kast (kickback).

Sammantaget är ACS 41 T 40cm en modell med bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här elsågen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 1899 kr. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp.

Jämför alla Alpina Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.