1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Alpina C 1.8 E

Alpina C 1.8 E

Den här motorsågen drivs av el så den behöver vara kopplad till ett eluttag. Modellens svärd har en normallängd på 35 cm. Motorsågen väger 4 kg.Läs mer

Pris 799 kr
ANNONS

Från Hemmy

Alpina by Stiga - C 1.8 E

799 kr
Hemmy Logotyp
4,7
 • 3002
 • 3003
 • 3006
 • 3015
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Alpina C 1.8 E är 799 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en eldriven motorsåg från Alpina med kedjebroms för ökad säkerhet och sågblad på 35 cm passande för både fällning och kvistning.

 • Eldriven
 • Motor på 1800W
 • 35 cm svärd
 • Försedd med kedjebroms
 • Ljudnivå på 107 dB

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på vilken effekt motorn har. Arbetet går fortare och lättare med starkare motorsågar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Den här modellen är en nättare modell med 1800W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Eftersom det inte är helt riskfritt med motorsågar är det bra att vara påläst om hur de används samt att se över vilka säkerhetsfunktioner som ingår. Den här modellen är utrustad med säkerhetsfunktionen kedjebroms för att minska risken för skador från kast (kickback).

Som du förstår så är C 1.8 E ett verktyg med många praktiska egenskaper. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör C 1.8 E till ett bra köp. I vår prisjämförelse kan du se vilka olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar C 1.8 E 799 kr.

Jämför alla Alpina Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.