Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Teamet på PriceRunner

PriceRunner har 117 medarbetare vid två kontor. Kontoren är belägna i Stockholm och i Nykøbing i Danmark. Vår övertygelse är att PriceRunners främsta tillgång är våra medarbetare. Vårt mål är därför att attrahera och behålla marknadens bästa medarbetare. Vi vill ha en kultur som är full av arbetsglädje, ambition, talang och ansvarstagande.

Vår övertygelse är att PriceRunner är ett lagarbete. PriceRunner kan endast byggas upp framgångsrikt om hela laget fungerar och samarbetar. Vi tror därför på ett arbetsklimat som bygger på öppenhet och gemensamma mål. Vi arbetar med en hög grad av självbestämmande i varje team samtidigt som vi ägnar tid åt att alla arbetar mot samma tydliga vision. Ambitionen är att arbeta snabbt och flexibelt och med mätbara resultat.

PriceRunner tillämpar OKR (Objective Key Result) som ramverk för verksamheten. OKR används av många digitala bolag som har ett agilt arbetssätt. Det bygger på att definiera tydliga syften för varje team och mätbara mål för att uppnå dessa syften. Inom detta ramverk har varje team en hög grad av självbestämmande. Vi delar in varje år i tre megasprintar för att kunna arbeta i högt förändringstempo.

Vår ambition är att erbjuda konkurrenskraftiga anställningsvillkor och ett trevligt arbetsklimat. Vi har lagt betydande resurser på våra kontor och sitter i inspirerande lokaler. Vi är positiva till fysisk träning och erbjuder bland annat våra medarbetare träningskort och att delta i löppass under lunchtid. Sammantaget vill vi bygga PriceRunner till en trivsam men samtidigt ambitiös arbetsplats för medarbetare som vill vara med på en spännande resa - att bygga ett fantastiskt bolag!

Hur är det att arbeta på PriceRunner?

Vi på PriceRunner är övertygade om att ett enastående bolag endast kan byggas av enastående medarbetare. En av de viktigaste sakerna tycker vi är att alla medarbetare har en positiv grundkänsla när man går till jobbet och att man är stolt över att arbeta på PriceRunner och de tjänster vi utvecklar. Här är några röster från medarbetare på PriceRunner.

Sara Durrani, Kategorispecialist

Vad är din bakgrund?

Född 1991. Marknadskommunikatör och modevetare, Stockholms Universitet. Jobbade extra som Social Media Manager parallellt med studierna och började på PriceRunner direkt efter examen.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

Jag lockades av att få arbeta med ett starkt varumärke och en tjänst som hjälper människor att göra smarta köp. Dessutom älskar jag att ha ett jobb som går ut på att djupdyka i mina intressen och ansvara för flera roliga produktkategorier.

Vilka är dina favoritprylar?

Ansiktsborsten Foreo Luna 2 som både rengör och har en inbyggd anti-age funktion ger en fantastisk känsla av lyx vid varje ansiktstvätt. Annars är jag mycket nöjd med mina trådlösa och brusreducerande hörlurar Sony MDR-1000X. Med dem på blir det nästan roligt att städa.

Luis Rizo, Utvecklingschef

Vad är din bakgrund?

Född 1979. Systemvetenskap, Luleå Tekniska Universitet. Tidigare arbetat på Telia, Creuna och åtta år på Valtech som konsult och jobbat med allt från intranät till e-handel.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

Efter att ha jobbat som konsult i nio år så ville jag verkligen gå över till ett produktbolag. Att få vara med och skapa något från grunden, allt från infrastrukturen till den färdiga produkten lockade väldigt mycket. Men det var inte helt lätt att hitta ett företag som kändes stabilt och samtidigt skulle skapa en ny produkt. Då dök PriceRunner upp. Ett företag som funnits otroligt länge, som vänner och familj och jag själv använt flera gånger och som dessutom skulle starta om på nytt blad. Tydliga mål och en grym samling av människor.

Vilka är dina favoritprylar?

Jag har väldigt svårt att kunna peka på något speciellt. Givetvis står teknikprylar högt upp på min lista, men grilltillbehör och kökstillbehör ligger lika högt upp. Sen blir all träning roligare med utrustning och att fotografera är ju alltid kul. Sen får vi inte glömma brädspelen. Ska jag lyfta fram en sak så blir det min kamera Sony Alpha 77 II samt en GoPro Hero 6.

Janina Warsén, Local Operations Manager

Vad är din bakgrund?

Född 1989. Har jobbat inom e-handel i snart tio år. Innan jag började på PriceRunner 2013 var jag Traffic Manager på ett bolag inom platsannonsering.

Varför har du valt att arbeta på PriceRunner?

PriceRunner är först och främst ett starkt varumärke och är dessutom en tjänst som verkligen behövs i mina ögon. Sen är det roligt att jobba tillsammans med riktiga nördar, precis som jag själv, som tycker om att riktigt grotta ner sig i produktkunskap och ta reda på det där lilla extra.

Vilka är dina favoritprylar?

De brukar ganska ofta skratta åt mig i stallet när jag kommer bärandes på mina kassar. Jag är alltid den första i gänget att testa nya prylar som kommer ut på marknaden. Så, kort och gott allt som rör ridsport! Min favoritpryl just nu är utan tvekan Horseware Ice Vibe - ett par vibrationsskydd man sätter på hästen innan träning som ökar blodgenomströmningen och därmed reducerar risken för skador på senor och ligament.

Bli en del av PriceRunner

Om du är intresserad av att jobba med oss så tycker vi att du ska kolla in lediga jobb och se om du hittar en roll som passar dig.

Inte medlem? Börja här