Skötbord

Filtrera
Produkt
Specifikationer
Hållbarhetsinformation
Mått

100+ produkter

Skötbord Troll Lukas Skötbord

Troll Lukas Skötbord

Skötbord, Grå, Vit, 0 - 15 kg, Hyllor, Utdragbara lådor

1 999 kr

5,0

Tre tips när du ska köpa skötbord

Med inbyggd förvaring under skötbordet får du enkelt plats med mer än bara det basala vid skötbordet. Ombyteskläder (det kan gå åt ganska många den första tiden), extra blöjpaket och liknande tar mycket plats. Då bebisen oftast ännu inte har någon egen garderob är det mycket praktiskt att förvara kläderna under skötbordet, i inbyggda lådor, fack eller skåp, för enkel tillgänglighet när det ska bytas.

En del skötbord har även avtagbar skötbordsdel, så att möbeln kan bli en vanlig byrå eller skåp efter blöjtiden.

Det rum du har tänkt byta blöjor i bör ha tillgång till rinnande vatten, åtminstone i närheten av skötbordet (om du inte använder enbart våtservetter). Men det är inte alltid det finns plats i badrummet för ett fristående skötbord. Det finns många lösningar för den platsbrist som ofta råder:

  • Vägghängda skötbord fälls enkelt ned med ena handen och tar minimalt med plats – förutsatt att ni har plats på väggen och får borra i den. Det ingår oftast förvaring där blöjor, krämer och torklappar enkelt ryms.

  • Sängskötbord placeras på sängen eller över spjälsängen. Det finns även varianter som kan placeras över badkaret eller på tvättmaskinen.

  • Inbyggd badbalja har du ändå plats för ett fristående finns skötbord med en inbyggd balja under skötbädden där du kan bada ditt barn, för att slippa en separat badbalja att förvara.

Många av de skötbord som placeras på ett badkar, på tvättmaskinen eller sängen blir ganska låga. Tänk på att välja ett skötbord som har en bekväm arbetshöjd för båda föräldrarna. Är ni båda ovanligt långa rekommenderar vi ett vägghängt bord som ni kan placera i lämplig höjd, för maximal ergonomi vid blöjbyten.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.