Skötbäddar

Filtrera
Produkt
Specifikationer
Hållbarhetsinformation
Mått

300+ produkter

Skötbäddar Leander Matty Changing Mat
100+ bevakar

Leander Matty Changing Mat

Skötbädd, Beige, Grå, Grön, Blå, Rosa, Material: Trä, Polyuretan

1 099 kr

Tre tips när du ska köpa skötbädd

Små barn bajsar. Mycket. Välj därför en skötbädd som är lätt att hålla ren, för du kan räkna med att den kommer att smutsas med både det ena och det andra under den första tiden.

Välj gärna en skötbädd som är avtorkningsbar, och ännu hellre tvättbar i maskin. Om själva skötbädden inte är tvättbar kan du lägga ett lager plastad frotté på bädden och använda tvättbara överdrag. (Så om du väljer skötbädden med det allra finaste mönstret – se till att den är tvättbar, annars kommer du inte att se den mycket.)

Säkerhet är A och O, och även om det kan kännas omöjligt när man kommer hem med sin lilla fågelunge är det bara en tidsfråga innan de både kan rulla, snurra och utföra allehanda akrobatik. Med en skötbädd med rejäla kanter hamnar barnet i uppförsbacke om de försöker rulla, och minskar därmed risken för olyckor.

Men se ändå till att alltid ha en hand på barnet även när du sträcker dig efter saker. Man vet aldrig när de snurrar runt första gången.

De flesta skötväskor kommer med en hopvikbar skötbädd, men har du köpt väskan begagnad kanske den inte har följt med – eller så vill du ha en extra att flytta runt i lägenheten, eller ha med i vagnen.

Portabla skötbäddar viks ihop till en praktisk liten väska och är ofta tvättbara. Ibland har de även förvaring, och en del går därför även att hitta under kategorin skötväskor. Även här bör du välja en tvätt- eller avtorkningsbar, och ska den med på äventyr rekommenderar vi en med förvaringsfack för minst en blöja, lite våtservetter och med ett praktiskt handtag.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.