Spabad

PriceRunner hjäper dig hitta rätt produkt

Ett runt eller kvadratiskt spabad är de vanligaste formerna på ett spabad. Vilken form söker du?
Filtrera
Specifikationer
Mått

100+ produkter

Spabad Comfort Garden Spabad Pluto

Comfort Garden Spabad Pluto

Spabad, 5 Sittplatser, 1000, Jet system, Värmare, Vattenfall, Belysning

94 750 kr

Tre tips när du ska köpa spabad

Glöm allt vad vobbliga plaskpooler heter, ett uppblåsbart spabad är nästintill lika stabilt som ett fast tack vare sin rejäla konstruktion med dubbla väggar. Dessutom går det att stuva undan på ett annat sätt än ett fast spabad när det inte används, och prislappen är betydligt lägre. Nackdelen? Lite av lyxkänslan försvinner ofta. Här är en informationsguide till uppblåsbara spabad för den som vill veta mer.

Hos vissa leverantörer ingår inte något annat än själva spabadet, medan andra kan inkludera en stege för enklare i- och urstigning eller ett lock som håller värmen inne och smuts ute. Se därför till att ha koll på vad som ingår i totalkostnaden när du jämför olika spabad.

Det finns många sätt att lyxa till känslan lite ytterligare när badet är på plats. Här är några tillbehör som sätter guldkant på spabadstillvaron.

  • Bubbelfunktion. Det finns flera varumärken som blivit synonymt med sina produkter och jacuzzi är en av dem. Termen “spabad med bubblor” låter kanske inte lika lyxigt, men är tyvärr en mer korrekt benämning, och om plånboken tillåter är det ingen dålig idé att slå till på ett bad med bubbelfunktion.

  • Massagefunktion. Som bubblor fast bättre. Med så kallade jetstrålar blir det dubbel njutning i spabadet.

Inred som ett äkta spa. Att även göra det fint och mysigt runt omkring platsen där spabadet är placerat förhöjer den exklusiva känslan. I vår spabadsguide finns bland annat fem härliga inredingstips.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss