Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Pioneer VSX-LX304

Pioneer VSX-LX304

Hembioförstärkaren från Pioneer har 9.2-kanaler, så oavsett om det är action eller äventyr du gillar så kan VSX-LX304 ta med dig på en häftig resa. Produkten stödjer Dolby Atmos som är ett ljudformat för att skapa en verklighetstrogen filmupplevelse.

Från 6 834 kr till 10 399 kr
·

Placering 10 i kategorin Surroundförstärkare

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Pioneer VSX-LX304 är 6 834 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 17 jämförda butiker.

Denna hembioförstärkare levererar tillsammans med högtalarna en riktig häftig bioupplevelse. Låt dig förflyttas in i filmernas värld och njut av en gammal klassiker med riktigt bra bioljud. Det är enkelt att ansluta både CD-spelare eller vinylspelare via RCA-anslutningen. Du kan också spela musik via bluetooth.

  • Levereras med fjärrkontroll
  • Automatisk högtalarkalibrering
  • Kanalseparation 9.2
  • HDMI-anslutning
  • ARC

Med en bra bioförstärkare kan filmer och serier bli något spektakulärt. En förstärkare har mer inverkan på ljudet än många tror. VSX-LX304 är utrustad med Dolby Atmos för separata högtalarutgångar för takmontering som i sin tur ger objektbaserat ljud. Du får tillgång till fantastiskt mycket musik tack vare att denna surroundförstärkare kan ta emot bluetooth. Tack vare den automatisk högtalarkalibreringen så underlättar det att få bra ljud från de mer krävande och svårmöblerade rummen.

I vår prislistning kan du lätt få överblick över de olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar VSX-LX304 6834 kr. Om vi jämför snittpriser för alla produkter i kategorin så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget.