Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
UNISON RESEARCH Performance

UNISON RESEARCH Performance

Denna stereoförstärkare ska ge den kraft så att dina högtalare har chans att gräva djupt i detaljerna och ge dig en fulländad upplevelse. Modellen ansluts med RCA-kablar för klassisk stereo anslutning.
Pris 94 426 kr
  • Butiker(0)

  • Utländska(1)

    Från 94 426 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Alla priser visas exklusive frakt. Just nu finns det inga aktuella butiker som säljer UNISON RESEARCH Performance, datan som visas är historiska priser.

Med denna stereoförstärkare från UNISON RESEARCH kommer dina högtalare att få kraft och liv. Performance är byggd för att spela musik utan krångel. Luta dig tillbaka och njut av dina favoritlåtar. Du kan ansluta en skivspelare eller CD-spelare tack vare RCA-kontakterna.

  • Kanalseparation 2.0
  • Stereoförstärkare
  • RCA-anslutning

Om du bryr dig om musik kan en stereoförstärkare och ett par bra högtalare vare en riktigt bra investering. Förstärkarsteget i denna stereoförstärkare arbetar med klass A. Det finns något härligt över att spela vinylskivor, med Performance blir detta enkelt. Anslut bara din skivspelare direkt in i Performance. Denna enhet har den mest klassiska färgen när det kommer till hifi och hemmabio utrustning, nämligen svart.

Performance kostar 94426 kr här på PriceRunner, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt.