Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Sony STR-DN1080

Sony STR-DN1080

Surroundreceivern från Sony är ett 7.2-kanalssystem, så det spelar ingen roll om det är drama eller äventyrs-filmer du gillar. STR-DN1080 ger dig en magisk upplevelse. Modellen stödjer Dolby Atmos som är ett ljudformat för att skapa en verklighetstrogen filmupplevelse.

Från 4 990 kr till 5 990 kr
·

Placering 10 i kategorin Surroundförstärkare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(1449 omdömen)
 • 5

  65%

 • 4

  20%

 • 3

  6%

 • 2

  4%

 • 1

  5%

Genial Home Bio Förstärkare

Köpte förstärkaren för ett halvår sen och har inte ångrat alls! Super ren utgång från förstärkaren Både DTS-X och Dolby Atmos EarC-stöd för överföring av DTS-X, Dolby Atmos och allmänt okomprimerat surroundljud från TV till förstärkare via HDMI Inbyggd Chromecast (endast för ljud, inte Netflix och so'n) Super högfungerande Spotify Connect-integrering (som kräver Premium, men kan fortfarande använda Spotify över Chromecast om du inte har Premium) 7.2 kanaler där du kan välja mellan alla konfigurationer upp till och plats för dem Levereras med mikrofon för att finjustera ljudbilden beroende på var i rummet du sitter Och möjligheten att koppla flera Sony ljudenheter tillsammans för att spela samma t.ex., men har inga andra rum jag använder ljud i, så har ingen aning om hur bra det fungerar Jag gjorde dock senare köpa en LG OLED55C9 TV, som jag har levererat tillbaka eftersom det via deras EARC-anslutning, brukar sagt till förstärkaren att hoppa till ”Home” -menyn någon gång efter att TV: n var påslagen... så bara när du hade startat det skulle du, TV: n hoppade vanligtvis bort därifrån och in i förstärkaren Hem-menyn Har ingen aning om att det är ett problem på alla LG TV, men bara verkade jag skulle uppmärksamma det. Arbeta utan problem alls på min Samsung TV

Rent ljud!

Konfigurering är snabb och fjärrkontrollen är tydlig. Ljudet är felfritt.

E-postanvändare
9 månader sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Sony STR-DN1080 är 4 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Med denna surroundreceiver från Sony kommer dina högtalare att uppnå full potential. Låt dig förflyttas in i filmernas värld och njut av en gammal klassiker med riktigt bra bioljud. Du använder enkelt RCA-anslutningen när du ska koppla samman CD-spelare med denna surroundreceiver.

 • 165 watt i 6 ohm
 • Surroundreceiver
 • Bättre ljud med inbyggd DAC
 • Högtalarkalibrering
 • HDMI-anslutning

En bra surroundreceiver höjer känslan på filmer och spel. Den har mer påverkan på ljudet än många tror. STR-DN1080 är utrustad med Dolby Atmos för separata högtalarutgångar för takmontering som i sin tur ger objektbaserat ljud. Tillgängligheten till musik blir fenomenal tack vare bluetooth funktionen. Den kan spela all musik du har på din telefon eller surfplatta. Denna surroundreceiver stoltserar med automatisk högtalarkalibrering som underlättar inställningen av högtalarnas position till varandra och rummet.

Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 4990 kr. Den här modellen har fått ett högt snittbetyg på 4.23 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.