Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Philips OneBlade Face + Body QP2620

Philips OneBlade Face + Body QP2620

Efter användning är det bara att skölja apparaten under kranen. Bladen är utformade för att komma nära utan att irritera huden. Du kan behöva ladda apparaten ganska ofta.

Från 489 kr till 506 kr
·

Placering 8 i kategorin Trimmers

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(18 omdömen)
 • 5

  78%

 • 4

  22%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Fungerar efter beskrivningen

I samarbete med Philips. Jag har testat maskinen både som våt och torr rakning. Det fungerar bra, men naturligtvis bäst med våt och varm hud. Perfekt med rakning i två riktningar - det gör det väldigt lätt att ta sig runt. För vanlig hårtrimning finns det flera alternativ och alla arbetar enligt beskrivningen.

Mega bra och enkel produkt

Jag har nu haft nöjet att använda denna produkt ett tag. Det är väldigt enkelt och enkelt att använda. Det gör sitt arbete trevligt och smidigt. Jag kan bara rekommendera denna produkt till alla som överväger att köpa den.

Perfekt för snäv rakning

Kraftfull och effektiv maskin, trots storleken! Ger en bekväm kropp rakning, eftersom det både tar bort håret effektivt och är lätt att manövrera med.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Philips OneBlade Face + Body QP2620 är 489 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

I den här modellen från Philips får du både en rakapparat och trimmer, du får alla förutsättningar för att få rakningen precis som du tänkt dig. Du kan använda rakapparaten i 45 minuter innan du behöver ladda den. Det blir lite jämnare mellan laddningarna men med god planering gör det inget.

 • Trimmer och rakapparat ger en effektiv och skonsam rakning
 • Lång laddningstid på 8 timmar
 • 45 minuters batteritid
 • Rengörs enkelt under rinnande vatten
 • Funkar både på torr och våt hud

Den här modellen har funktionalitet för rakning på både våt och torr hud. Du får med andra ord flera alternativ där du kan använda skum, gel eller vatten för din rakning, så välj det som passar dig bäst. För dig som gillar färg och vill ha en snygg rakapparat så kommer den här med flera färger, bland annat grön.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med OneBlade Face + Body QP2620. Om vi jämför snittpriser för alla rakapparater och trimmers så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget. I vår prislistning kan du se vilka olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar OneBlade Face + Body QP2620 489 kr.