Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rea -19%
OBH Nordica Essence Curl Ionic 3120

OBH Nordica Essence Curl Ionic 3120

Modellen har automatisk avstängning, så oroa dig inte! Den har en generös 280 cm lång sladd. Få ditt hår att se fantastiskt ut!

Från 599 kr till 1 549 kr
·

Placering 14 i kategorin Plattänger

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,1(7 omdömen)
 • 5
  29%
 • 4
  57%
 • 3
  14%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
Nivå 2
10 månader sedan
4,0

Lättanvänd och effektiv

Jag fick testa och recensera denna via en testsida. Även om jag ännu inte lyckats få till några fina lockar (på grund av min bristande teknik, inte tången), så kan jag i alla fall intyga att den plattade mitt tjocka, färgade hår felfritt. Man kan ta rätt stora slingor åt gången, och den joniserande funktionen gör att håret blir mjukt och inte alls frissigt efteråt. Stort plus för att man kan ställa in temperaturen och att man kan förvara den u den värmetåliga etuien. Jag rekommenderar den här produkten.
Nivå 2
10 månader sedan
5,0

Verkligen kanon

Tycker den funkar såååå himla bra. Enkel att använda o den värms upp på bara någon sekund. Der var lite krångligt att få till lockar med den, men när man hade fått in rätta metoden gick det hur snabbt som helst.
Nivå 2
10 månader sedan
4,0

Svin bra

Jag tyckte att den är super bra! Så fint att platta håret med den! Så snygga lockar som enkelt görs med den! Är väldigt nöjd

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på OBH Nordica Essence Curl Ionic 3120 är 599 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 14 jämförda butiker.

5

Denna plattång från OBH Nordica kan bli en räddare i nöden för ditt hår. En plattång hjälper dig ta hand om bångstyrigt hår och ge det en rak, glansig look. Plattångens keramiska plattor har egenskaper som gör att de, utöver att platta håret, även kan ge det en härlig lyster och få dig att känna dig som att du precis har varit hos frisören.

 • Stänger av sig automatiskt
 • Plattor av keramik för lent, glansigt hår
 • En väl tilltagen 280 cm lång sladd.
 • En maxtemperatur på 230 grader
 • En digital display

Den har keramiska plattor, vilket är ett material som är mycket bra på att inte tappa värme. Du kommer aldrig ha problem med att den inte kan bibehålla temperaturen under användning. Kom du ihåg att stänga av den? Inga problem, den gör det automatiskt. Ingen anledning att dubellkolla om du drog ur sladden.

Den är plattången borde ge dig det resultat du vill ha, även på tjockare hår, med en bra maxtemperatur på 230 grader.

Du kan köpa denna plattång för 599 kr, vilket är över genomsnittet för den här produkttypen. Det gör den här produkten till en premiumprodukt.