Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

4.0/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(5054 omdömen)
 • 5

  81%

 • 4

  8%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  5%

Bra

Xbox One X är den mest kraftfulla spelkonsolen. Spelen flyter på bättre, laddas snabbare. Konsolen tar mindre plats! Finns bara gott att säga om denna xbox konsol. Hade fått max antal stjänor om xbox one s inte hade varit så bra den med. Om man inte är sugen på ps4:a eller redan äger en xbox one , är Xbox one X ett bra köp! Äger man en xbox one s, så är det inte så mycket som talar för en uppgradering.

Häftig konsol från Xbox!

Det finns inget negativt att säga om denna konsolen, utan den som överväger att köpa en ny konsol borde inte tänka mycket mer än att slå till! Det man kan säga om upplevelsen är att allt flyter på som det ska och ännu bättre, med grym grafik och snabba nedladdningar. Designen är också ett stort plus då konsolen inte tar så mycket plats med den släta och slimma designen. Väldigt tyst är den också!

Väldigt bra

Jag tycker personligen mer om xbox än någon annan konsol eftersom jag gillar kontrollen, temat och själva "communityn". Denna är speciellt snabb och fin bild eftersom det är xbox one x. Den får dock inte 5 stjärnor eftersom alla dealsen som rival konsolen playstation har.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Microsoft Xbox One X 1TB - Black Edition är 3 689 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.