Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Airbox AZ8 55cm

Airbox AZ8 55cm

39 liter i volym är en bra, kompakt storlek. Denna väska finns i 3 olika färger och den får medtagas som handbagage på Ryanair.

Från 699 kr till 1 299 kr

55 cm

fr.699 kr

65 cm

fr.895 kr

75 cm

fr.899 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Airbox AZ8 55cm är 699 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 14 jämförda butiker.

Med denna smidiga kabinväska från Airbox slipper du checka in och kan ta med den direkt in i kabinen. Då vikten endast är 2,7 kg så blir det extra kilon över till packningen och kanske lite extra semesterprylar. Väskan är gjord av ett hårt material.

  • Gjord i ett hårt material
  • Väskan är försedd med ett kombinationslås
  • Kan tas med i kabinen hos bland annat Ryanair
  • Tillgänglig i svart, blå, röd
  • Mindre utrymme på 39 liter

Packa rätt för att slippa skrynkliga kläder och en rörig väska. Fullt utrustad interiör och du kan med fördel få en bra uppdelning för packningen genom packband och avdelare. Modellen har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid en kontroll.

Denna resväska har fyra dubbelhjul vilket garanterar en smidig manövrering och stabilitet. Förflytta väskan på ett enkelt och smidigt sätt, denna har ett mycket praktiskt teleskophandtag, ett topphandtag samt ett sidohandtag så förflyttningen av väskan funkar utmärkt oavsett om du behöver bära eller rulla den.

Som du märker så finns mycket bra att säga om AZ8 55cm. I kategorin resväskor så är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 699 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kabinväskan till ett populärt val med ett bra pris.