Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsonite Base Boost Upright 55cm

Samsonite Base Boost Upright 55cm

41 liters volym är en bra storlek. Mjuka väskor som denna är ofta väldigt hållbara. Den väger bara 2,0 kg, så det är en lätt liten väska.

Från 872 kr till 1 299 kr
·

Placering 61 i kategorin Kabinväskor

45 cm

fr.769 kr

55 cm

fr.872 kr
Pris exkl. frakt

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsonite Base Boost Upright 55cm är 872 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

En smidig väska från Samsonite som passar bra för kortare resor. En medelstor väska på 41 liter där det går att få plats med det viktigaste. Denna kabintrolley är gjord av ett mjukt yttre material.

  • En medelstor väska på 41 liter
  • Väskan är producerad i ett mjukt material
  • En kabinväska
  • Väskan har ett kombinationslås
  • Resväskan är tillgänglig i dessa färger: svart, blå, röd

Det blir enkelt att packa och skapa ordning och reda med rätt interiör. Denna resväska är utrustad med packband, perfekt för att hålla kläderna på plats. Denna har ett integrerat TSA-lås vilket är ett krav för exempelvis inresa i USA. Skulle tullen behöva öppna väskan så har de en nyckel som passar låset och de behöver inte bryta upp den.

Syftet med ditt resande kan spela roll för valet av väska. Denna modell är utrustad med två enkelhjul, vilket gör väskan mer stöttålig och lättrullad på ojämnt underlag. För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka sätt du kan bära produkten på. Väskan innehar teleskop och topphandtag så att förflyttningen av denna väska blir mycket smidig, oavsett om du behöver bära eller rulla den.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Base Boost Upright 55cm. I kategorin resväskor så är det här för närvarande en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 872 kr. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör Base Boost Upright 55cm till en produkt med bra pris.