Smeg RI96RSI Integrerad

Smeg RI96RSI Integrerad

En integrerad kylfrys där kylen ligger ovanpå frysen. Totalt rymmer den här kyl-/fryskombin 524 liter och temperaturen hålls jämn genom dynamisk kylning.

Jämför pris från 99 999 kr till 111 499 kr
·

Placering 540 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg RI96RSI Integrerad är 99 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Vill du ha en enhetlig känsla i köket bör du ha en integrerad kylfrys som den här RI96RSI från Smeg. Denna kylfrys kan alltså byggas in och kläs med paneler för att matcha köksluckor och övrig köksinredning. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 417 liter. Modellen bjuder på goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+.

  • Årlig energiförbrukning på 365 kWh
  • 208 cm hög
  • Dynamiskt kylningssystem
  • 107 liter förvaringsvolym i frysen
  • Energiklass A+

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 15 timmar.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Smeg RI96RSI. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 99999 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.