Rea -11%
Smeg RI76RSI Integrerad

Smeg RI76RSI Integrerad

Det här är en integrerad kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Kyldelen i den här kylfrysen rymmer 327 liter. Inbyggd belysning i kylen är praktiskt.

Jämför pris från 89 196 kr till 111 499 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg RI76RSI Integrerad är 89 196 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Smeg levererar här kylfrysen RI76RSI. Det är en integrerad kylfrys, vilket innebär att den kan dekoreras med träpanel för att smälta in och matcha din övriga köksinredning. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 85 liter. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+.

  • Energiklass A+
  • Frysen har en förvaringsvolym på 85 liter
  • Automatisk avfrostning
  • Integrerad kylfrys
  • Förbrukar 329 kWh per år

Smeg RI76RSI ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 41 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 13 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Som du förstår så är Smeg RI76RSI en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med många bra egenskaper. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 89196 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta kylfrysarna för tillfället. Om man jämför produktens pris med resten av kategorin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.