Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
DJI Mavic Air

DJI Mavic Air

Drönaren Mavic Air av DJI kan laddas om på 55 minuter med USB-uttaget. Spänn på säkerhetsbältet och flyg högt över molnen!

Från 7 119 kr till 10 299 kr
·

Placering 7 i kategorin Drönare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(629 omdömen)
 • 5

  82%

 • 4

  10%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  2%

Utmärkt

Denna har gett mig sjukt mycket bra material under de 4 månader jag varit ägare. Liten och otroligt smidig att ha med sig men samtidigt saknar den inga av de funktioner som de större modellerna har. Grymt bra kvalité, både film och bild. Filmar i 4k i 30fps samt 1080p i 60fps vilket gör att du kan köra slow-motion på dina klipp. Bra kontroll som tillsammans med din telefon visar vad kameran ser samt lokaliserings info. Med DJI GO appen så finns en rad häftiga funktioner såsom Object Tracking, Orbit (om man vill att drönaren ska cirkulera kring ett objekt), Find My Drone, mfl.. Kameran har även inbyggd gimbal som ger otroligt stabila bilder. Den absolut bästa drönaren för dig som vill ha med på resan eller gillar att packa lätt! Använder denna både privat och inom mitt företag.

Bästa kameraupplevelsen

Om du vill fånga ögonblick på riktigt så se till att göra det från luften! Trots storleken på denna så är den riktigt stabil i lite tuffare vindar och fångar riktigt fina filmer. Finns massor av bra features som gör att även amatören kan fånga riktigt bra film-sekvenser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på DJI Mavic Air är 7 119 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 12 jämförda butiker.