Rea -39%
Kronaby Sekel 43mm A1000-0720

Kronaby Sekel 43mm A1000-0720

Det här är en Kronaby-klocka som är utrustad med en grå urtavla. Praktiskt nog kan klockan stå emot viss väta. Den har traditionella, analoga visare.

Jämför pris från 2 450 kr till 5 305 kr
·

Placering 299 i Smartwatches

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Kronaby Sekel 43mm A1000-0720 är 2 450 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

En herrklocka från Kronaby som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Klockan är tillräckligt vattentät för att du ska kunna ta en simtur utan att klockan tar skada. Det silverfärgade armbandet är gjort av rostfritt stål och är 22mm brett. Traditionella och tidlösa visare av det analoga slaget.

  • Urtavlans diameter är 43 mm
  • Klocka för herrar
  • Boett av rostfritt stål
  • Vattentålig nog att bada med
  • Moderiktig grå urtavla

Denna A1000-0720 har en boett i rostfritt stål, så om du letar efter något som kommer hålla länge är du rätt ute. Rostfritt stål är ett material som består av en blandning innehållande järn, kol och minst 10,5% krom. Den blandingen gör att materialet blir väldigt resitent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Med andra ord innebär det att boetten kommer klara av fukt och väta väldigt bra utan att ta ytlig skada.

Vill du slippa kalibrera och ställa om din klocka var och varannan dag bör du välja en batteridriven modell som den här A1000-0720. Det batteridrivna urverket är relativt underhållsfritt och kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, till skillnad från mekaniska urverk som ofta hoppar fram eller tappar några sekunder om dagen.

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 10 ATM (100m). Det innebär att den går att bada och simma med men inte dyka speciellt djupt.

Som du förstår så är A1000-0720 ett armbandsur med mycket åtråvärda egenskaper. Om du prisjämför A1000-0720 på PriceRunner ser du att den kostar just nu ligger på 2450 kr. Det är också en av de allra mest populära klockorna. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Kronaby Smartwatch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.