Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Cylinda FT 3164

Cylinda FT 3164

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Bredden på maskinen är det större standardmåttet och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Från 3 990 kr till 5 808 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda FT 3164 är 3 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

  • Ljudnivå på 74 dB vid centrifugering
  • Frontmatad
  • Fördröjd start
  • Trumma på 50 liter
  • Kapacitet på 6.0 kg

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 6 kg tvätt.

Som du förstår så är FT 3164 en produkt med många praktiska egenskaper. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 3990 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.