Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Electrolux EW8F6248A1
Electrolux Logotyp

Electrolux EW8F6248A1

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Pris 6 396 kr
·

Placering 23 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(31 omdömen)
 • 5

  58%

 • 4

  29%

 • 3

  10%

 • 2

  3%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW8F6248A1 är 6 396 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Frontmatad
 • Trumma på 53 liter
 • 60 cm bred
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Ljudnivå på 74 dB vid centrifugering

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 74 decibel.

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med EW8F6248A1. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6396 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.