Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Samsung WW80M642OPW/EE

Samsung WW80M642OPW/EE

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten och starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Från 7 992 kr till 10 495 kr
·

Placering 282 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(6 omdömen)
 • 5

  67%

 • 4

  0%

 • 3

  17%

 • 2

  17%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WW80M642OPW/EE är 7 992 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Ljudnivå på 73 dB vid centrifugering
 • Fristående design
 • Standardbredd på 60 cm
 • Hög energiklassning A+++
 • Klassisk, frontmatad design

En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det. Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred.

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Som du förstår så är WW80M642OPW/EE en produkt med många praktiska egenskaper. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 7992 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.