Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Beko WMB 71643 PTM

Beko WMB 71643 PTM

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 3 726 kr till 4 348 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,6(1187 omdömen)
 • 5

  53%

 • 4

  11%

 • 3

  5%

 • 2

  7%

 • 1

  23%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Beko WMB 71643 PTM är 3 726 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Möjlighet att fördröja starten
 • 60 cm bred
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Fristående design
 • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Ljudnivån under centrifugering ligger på 75 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WMB 71643 PTM. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 3726 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.