Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L8WE86605

AEG L8WE86605

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Den har en stor trumma på 69 liter och installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 10 887 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,0(2 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  50%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L8WE86605 är 10 887 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • Fristående design
 • Rymlig trumma på 69 liter
 • Energiklassning A
 • Ljudnivå på 77 dB vid centrifugering
 • Standardbredd på 60 cm

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. 77 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

Den här modellen eliminerar behovet av att även köpa en torktumlare, då den har en inbyggd torktumlingsfunktion. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L8WE86605. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 10887 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.