Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6F6248G5
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6F6248G5

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden. Ljudnivån är inte speciellt hög.

Från 4 489 kr till 10 990 kr
·

Placering 10 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(25 omdömen)
 • 5

  76%

 • 4

  20%

 • 3

  4%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

- Utmärkt

Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpt produkten till ett rabatterat pris, men det är definitivt värt det! Trevlig maskin som är lätt att använda och behandlar kläder bra! Perfekt för vår familj:)

- Utmärkt

Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris”. När det är, min erfarenhet av maskinen är att den gör vad den måste göra utan att behöva gå igenom en 27-sidig manual innan du kan trycka på starten. Samtidigt är det betydligt tystare än den tidigare Siemens maskin

- Utmärkt

Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpt produkten till rabatterat pris. Med detta sagt tycker jag faktiskt att det är en bra maskin. Det är otroligt enkelt att använda, det har många olika program, men det är fortfarande underbart enkelt byggt upp och är därför mycket lätt att gå till. Det är en stor maskin, och den har en ganska fin design för en tvättmaskin.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6F6248G5 är 4 489 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 12 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 74 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Hög energiklassning A+++
 • Hög ljudnivå 74 dB
 • Trumma på 53 liter
 • Fördröjd start

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Som du förstår så är EW6F6248G5 en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 4489 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.59 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.