Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Rea -20%
Siemens WM14T69EDN

Siemens WM14T69EDN

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del och om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 5 756 kr
·

Placering 162 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(41 omdömen)
 • 5

  76%

 • 4

  17%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  7%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14T69EDN är 5 756 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

 • Högljudd med ljudnivå på 75 dB
 • Fristående design
 • Klassisk, frontmatad design
 • Fördröjd start
 • Kapacitet på 9.0 kg

Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 75 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WM14T69EDN. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5756 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.