Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Siemens WS12G160BY

Siemens WS12G160BY

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Behöver du inte tvätta så mycket så duger den här maskinen bra och ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Från 4 990 kr till 5 748 kr
·

Placering 32 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,9(9 omdömen)
 • 5

  89%

 • 4

  11%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WS12G160BY är 4 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Fördröjd start
 • Trång trumma på 35 liter
 • Klassisk, frontmatad design
 • Kapacitet på 5.0 kg
 • Hög energiklassning A+++

Maskinens har en lägre kapacitet på 5 kg, vilket gör den att den främst är lämplig för till exempel enpersonshushåll. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. Ljudnivån under centrifugering ligger på 85 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WS12G160BY. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 4990 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Den har ett högt snittbetyg på 4.57 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.