1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Güde GHS 620

Güde GHS 620

En elektrisk häcksax som denna är lätt att använda och gör arbetet flexibelt. Den har en effekt på 550W. Ljudnivån är 100 dB, vilket är lite högre än en bensindriven gräsklippare.Läs mer

Pris 646 kr

SVH Handels

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Güde GHS 620 är 646 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en lättviktig häcksax från Güde med en vikt på 3,5 kg och 62 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 100 dB. För dig som jobbar mycket i trädgården är rätt häcksax halva arbetet. Jämför modeller och ta reda vad som passar dig.

  • Elektrisk motorsåg
  • Effekt på 550W
  • 230,0V batteri
  • Svärdslängd på 62 cm
  • 100 dB ljudnivå

Om du vill införskaffa en häcksax kan det vara en bra idé att ta reda på vilken effekt motorn har. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 550W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Beroende på om du ska utföra mer detaljerad klippning eller om du vill ha bättre räckvidd så kan svärdslängden vara viktig. Den här modellen är bra för breda häckar med 62 cm svärdslängd.

Som du märker så finns det mycket bra att säga om GHS 620. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. Du kan prisjämföra den här elsågen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 646 kr.

Jämför alla Güde Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.